בתולה מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתולה מיואשת
    מיואשת
    03/08/2010

שלום
    אני בת 24, עם בן זוג של 5 שנים ועדין...בתולה.

התחלתי לנסות בגיל 19 בערך ומאז אני סוחבת את הפרנויה הזו ממשהו שהוא טבעי לחלוטין.
    התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי, אני מקוה שזה יעזור, אבל נמאס לי ולו לחכות.
    דווקא בטיפול אני מ נסה להבין מה בדיוק מפחיד אותי. ומלבד לכאב הרגעי (או המתמשך), אני חוששת מהתחלה של מחלות ופטריות וכדומה בנרתיק.

כל פעם שאנחנו מנסים לשכב אני נתקפת פחד עז וחוסמת את עצמי לחלוטין.

מבחינה פסיכולוגית ברור לי שלא יהיה כאן פיתרון,
    אבל רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי שבפעם הראשונה זה לא יהיה כל כך כואב כמו שמספרים? (אני יודעת שלא אצל כולם).
    איך נמנעים מדלקות בנרתיק?

אני מצטערת שכל זה נשמע מטופש אבל אני באמת מיואשת....

תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתולה מיואשת

הוספת תגובה

• את לא מטופשת..קוראים לזה וגיניסמוס

חסוי
    04/08/2010

היי.. לבעיה שלך קוראים וגיניסמוס ..לצערי היא היתה גם מנת חלקי..טיפול סקסולוגי בעזרת מרחיבים תפתור לך את הבעיה הפיזית.. השאלה היא האם לאחריו תוכלי להתח גם נפשית לכל הנושא של חדירה והנאה ממנה כי לי זה עדיין קשה..לצערי..ואני אישה נשואה שמתה לילד ולא בא לי להכנס להריון בצורה מלאכותית הזרעה וכאלה... !! אז שיהיה לך המון בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגיניסמוס

אורית פס
    05/08/2010

כך נקראת הבעיה שלך ,ואת לא אשמה בכך.טיפול פסיכולוגי זה דבר טוב אך מי שיעזור לך בטיפול ספציפי לבעיתך זה סקסולוגית עם נסיון בתחום זה,וחבל שפסיכולוגים לא מפנים לטיפול מיני כשצריך.
    וגיניסמוס הוא לא פרנויה אלה יותר פוביה ,ז.א. חרדה לא רציונלית מחדירה,יש לכך טיפול שאחוזי ההצלחה שלו הם מעל 90 אחוז,,מאחר והזמן יקר לך [וגם כדאי לטפל בכך בגיל צעיר שלא ישתרש ההרגל], פשוט פני לטיפול מיני,פרטי או במסגרת מרפאה בקו"ח או בי"ח. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו