גלולות מליאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות מליאן
    אנונימי
    11/11/2007

שלום רב!

יש לי כמה שאלות:
    אני בת 26 החל מחודש הקודה פעם ראשונה התחלתי לקחת גלולות מליאן סימתי את החפיסה ולא היו לי תופעות לואי, זה עזר לי ואחרי זה חכיתי למחזור , הופיע 4 ימים אחרי ההפסקה, ואז החלו להתנפח לי השדים והבטן, ומלא פצעים בפנים( עוד לפני השימוש בגלולות), היה לי דימומים חזקים כמו לפני הגלולות וזה נמשך בערך 4 ימים.
    היתי צריכה להתחיל אתמול חפיסה שניה ולקחתי, והיום הפסקתי, כלומר לקחתי רק גלולה אחת, ואני לא מעונינת להמשיך בגלולות, והיה לי פתאום דימום קל ממה זה נבע?
    אני כרגע לא מקימת יחסי מין.
    האם ניתן לחזור לגלולות או להחליף סוג גלולה אחרי כמה זמן? והאם המחזור יופיע כמו שהיה בהתחלה?

שאלה שניה:
    קימתי יחסים כולל חדירה חלקית ירד לי דם וכאב לי, ולקחתי גלולה, האם יתכן שקרום הבתולים שלי נקרע לגמרי? ( היתי בתולה), זה קרה פעמים אותו מצב , האם יתכן שזה לא נקרע עדין? כי הוםיע לי פעמים דימום?
    האם יש צורך לערוך בדיקה לדעת אם אני בתולה או לא?
    זה נורא חשוב לי, היות ואני מפסיקה את הגלולות.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות מליאן

הוספת תגובה

• תענו דחוף

אנונימי
    09/12/2007

יש לי עוד שאלה אני מבקשת שתענו על זה. אני היתי אצל רופא נשים והוא לא יכל לבדוק, כי לא חויתי חדירה מלאה האמת, וכאב לי, והוא טוען שקרום הבתולים שלי שלם, ושלח אותי לבדיקה אולטרסאונד ויצא הכל תקין, השאלה היא האם מתי שאקיים כמה פעמים חדירה מלאה, זה יכול בוודאות לקרוע לי את הקרום , או שזה ישאר האם יש סיבה לדאוג בעתיד? כרגע אני בלי גלולות ואמר לי רק עם קונדום וחומר סיכה לשים? וכל פעם שאני מקימת יחסי מין חליקיים יורד לי דם ממה זה נובע?
    ואמרו לי להפסיק את הגלולות בסוף, ואני היתי אמורה לקבל מחזור לפני יומיים וזה מאחר, לא קימתי יחיסם, זה לא נורא שלקחתי חודש שעבר גלולה אחת והפסקתי נכון? האם יש לזה השפעה על איחור במחזור?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

סיון936
    10/12/2007

לגבי קרום הבתולים שלך, זה שהוא שלום זה מאוד יתכן. שינן נשים שקרום הבתולים שלהם גבוה, ונקרע רק בלידה. או בשלב יותר מאוחר, זה נורמאלי, ושזה לא ידאיג אותך.
    אם הבדיקות תקינות גם הם את יכולה להירגע.
    מאוד יתכן, כי הדימומים שיש לך הן תופעות לוואי של הגלולות. לגוף שלך יקח קצת זמן "לפלוט" את ההורמונים של הגלולות מהגוף שלך, אז אין לך מה לדאוג מהדימומים.
    אם לא היה לך מין מלא ללא הגנה, אז אין מה לדאוג מכך שהמחזור מאחר.
    יתכן כי הגוף שלך מגיב כך בגלל הגלולות שלקחת.

שיהיה שבוע נפלא....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

סיון936
    10/12/2007

לגבי שאלתך הראשונה,
    לא קרה כלום אם הפסקת את החבילה השניה אחרי אחת, גם כל תופאות הלוואי שציינת מאוד יתכן כי הן נובעות מהשימוש בגלולות, ןזה אומר שסוג זה לא מתאים לך.
    הייתי מאוד ממליצה לך לחזור לרופא/ת הנשים שלך, ולעדכן אותו בנושא, ולבקש מרשם למשהו חלופי.
    כיום יש מגוון רחב מאוד של גלולות, ולעיתים לוקח זמן למצא את מה שמתאים לך בדיוק.
    מה שלא יהיה יש לעשות זאת במעקב עם רופא/ת הנשים שלך, וכל משהו שהוא לא שיגרתי את לריכה לעכדן כדי לקבל את הפיתרון שיתאים לך.

לשאלתך השניה,
    הדימום אכן נובע ככל הנראה מקריעת קרום הבתולים, מאוד יכול להיות שהוא לא נקרע במלואו בפעם הראשונה שקיימת יחסי מין. אם את ממשיכה לדמם אחרי חדירה שוב, גשי ללגניקולוג/ית שלך לבדיקה לוודא שהכל בסדר.

שיהיה שבוע מצויין!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו