שפיכה מוקדמת נקודתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת נקודתית
    אביעד
    07/08/2010

שלום רב,
    פרסמתי את ההודעה אך היא לא קיבלה מענה ואני הייתי רוצה לבקש שוב תשובה אם אפשר שכן העניין עדין מעיק עלי מאוד. תודה
    ---

אני מאז ומתמיד מרגיש כי אני לא מאלו שמחזיקים הרבה זמן בזמן יחסי מין, לפעמים כן יוצא שאני נהנה ממשגל של עשר דקות ויותר אבל בדר"כ מדובר על משך זמן של 5 דקות שמשתנה בהתאם לתנאים הסביבתיים (עם זוגתי האחרונה היינו יכולים להינות גם עשרים דקות מיחסי מין נפלאים)

לאחרונה (בשבועיים האחרונים) אני חווה סוג אחר של בעיה המתאפיינת בשפיכה מיידית, ז"א ממש מרגע המגע וחשוב לי להדגיש: בזמן אוננות ולא עם בת זוג. אני גם שם לב לירידה משמעותית בזקפה.

כאמור, תמיד הייתי סלפ-קונצנס לתפקוד המיני שלי אבל ירידה כזאת משמשעותית ונקודתית לא חוויתי מעולם.

אציין כי אני גם נוטל כדורי פרופסיה כשנה וחצי כמעט אבל מעולם לא הייתה לי בעיה איתם.

תודה רבה על זמנך ונכונתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת נקודתית

הוספת תגובה

• אנא, לפחות התייחסות כלשהי

אביעד
    13/08/2010

בבקשה, אין לי בעיה להיות סבלני אבל בבקשה תתייחסו לשאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביעד,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/08/2010

מתוך פנייתך קשה לתת תשובה מקצועית. חסר הרבה מידע ולא יהייה נכון לפתור אותך ב...זה זמני זה יעבור.
    יהייה נכון שתפנה למרפאה לטיפול מיני לאיבחון ומתן תשובה וטיפול נכון לקושי אותו אתה מתאר.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו