אין אונות - והתאהבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אונות - והתאהבות
    רומן T
    09/08/2010

האם יש קשר בין התאהבות לאין-אונות?
    בגיל התיכון כשהייתי מאוהב הייתי חווה במקביל ירידה בחשק המיני.
    היום לאחר שנים רבות אני מרגיש חויה דומה.
    בנוסף התיפקוד (שהוא קיים אם כי חלקי) הולך ויורד והחרדה הולכת ועולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אונות - והתאהבות

הוספת תגובה

• הקשר הוא רגשי

09/08/2010

מעבר לכך אין קשר פיזי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רפי, אבל...

רומן T
    11/08/2010

ברור לי לחלוטין שהקשר הוא רגשי בלבד.
    אוננות עובדת אצלי יופי.
    השאלה שלי היא בחזקת חיפוש נחמה ב"צרת רבים".
    היא מופנית בעיקר לעמיתיך הסקסולוגים: האם מוכר מצב בו התאהבות גורמת דוקא לאין אונות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבות ואין אונות

אורית פס
    12/08/2010

להט רומנטי הוא מצב רגשי המציף אותנו בחרדה גדולה למרות תחושת האופוריה במקביל,הפחד הוא להיפגע, להינטש ,לאבד את האוצר שמצאנו.....התגובות אינדיבידואליות,ורמת החרדה תשתנה בין אדם לאדם ,אך בעיקרון האין אונות בהחלט יכולה להיות מובנת על רקע ההתרגשות עם בת זוג שמאד מוצאת חן בעיניך וזהו מצב טבעי,חשוב להמשיך לבנות נינוחות בקשר, הריגוש הגבוה יחלוף,לכן אולי יש טענה שבני זוג יגיעו לאופטימום הנאה מינית לאחר כשנה כאשר יותר נינוחים ויש אמון ובטחון ריגשי עד כדי שנרשה לעצמנו להיות עצמנו בנוכחות האחר. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אורית

רומן T
    16/08/2010

לשמחתי החברה שלי סבלנית, תומכת, ומפגינה הומור חיובי בנושא.
    (למשל, אם "הגבתי יפה" דוקא כשהייתה במחזור - והצהירה שהיא לא תהייה מוכנה לחדירה במצב זה - אז שבוע אח"כ כשרצתה אותי ולא יצא, אמרה בצחוק שהיא לפתע גילתה שהיא במחזור).

בנות, אם נתקלתן בבעיה דומה - קחו דוגמא מהחברה הנפלאה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו