בעיה בעת סקס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעת סקס..
    אייל
    13/11/2007

אהלן..
    אני בן 17.5 וחברה שלי בת 16.5.
    התחלנו לעשות סקס ללא מגע מיני, על ידי אוננות האחד לשני, ירידות וכד'. בתקופה שכך הסקס נעשה חברתי אמרה לי שהיא גומרת לאחר זמן מה אך מאיבר מינה לא יצאה איזושהי הפרשה, היא פשוט הרגישה מן התשה מסוימת ואמרה לי שאינה יכולה להמשיך עוד (וזה לא נגרם מחוסר כוח..).
    לפני כחודשיים בערך התחלנו לשכב ובכל פעם, עד היום, היא לא מצלחיחה לגמור (אפילו לא לקבל את אותה התשה הנ"ל). אני גומר לאחר כמה דקות ואז אנו עושים את זה שוב על מנת שגם היא תגמור ותגיע לאורגזמה וזה לא קורה. דבר זה גורם למתחים בינינו ואנו ממש מתבאסים מזה.
    השאלות שלי הן:
    א. האם זה נורמלי שלא יוצאת אף הפרשה לאחר שהיא כביכול אומרת שהיא גמרה?
    ב. מה אפשר לעשות כדי שהיא תוכל לקבל אורגזמה בעת שאנו שוכבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעת סקס..

הוספת תגובה

• קודם להנות ואחר כך לגמור

justme2enjoy
    13/11/2007

אייל היקר,
    העקרון המוביל שלי בקיום יחסי מין הוא לא לדאוג מי גומר קודם, לכל אחד יש את הקצב שלו, צריך ללמוד אחד את השני, לדעת בדיוק מה עושה לו או לה את זה.
    קודם כל צריך להנות אחר כך לגמור וגם כאן לא חייבים שניכם לגמור.
    הפעם הבאה שתהיו יחד תחשוב רק על דבר אחד, איך אתה מלטף, מגרה ומענג אותה.
    אל תחשוב על איך או כמה מהר אתה גומר.
    אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה קטנה..

אייל
    14/11/2007

ישנה בעיה קטנה שלא ציינתי..
    חברה שלי נורא מגרה אותי ואני פשוט גומר מהר (יכול להיות שיש לי שפיכה מהירה..), כלומר גם אם אני ארצה קודם להינות ואח"כ לגמור, זה לא ממש יעזור כי השפיכה כבר תצא מעצמה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו