מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעת סקס..אייל13/11/2007
אהלן..
אני בן 17.5 וחברה שלי בת 16.5.
התחלנו לעשות סקס ללא מגע מיני, על ידי אוננות האחד לשני, ירידות וכד'. בתקופה שכך הסקס נעשה חברתי אמרה לי שהיא גומרת לאחר זמן מה אך מאיבר מינה לא יצאה איזושהי הפרשה, היא פשוט הרגישה מן התשה מסוימת ואמרה לי שאינה יכולה להמשיך עוד (וזה לא נגרם מחוסר כוח..).
לפני כחודשיים בערך התחלנו לשכב ובכל פעם, עד היום, היא לא מצלחיחה לגמור (אפילו לא לקבל את אותה התשה הנ"ל). אני גומר לאחר כמה דקות ואז אנו עושים את זה שוב על מנת שגם היא תגמור ותגיע לאורגזמה וזה לא קורה. דבר זה גורם למתחים בינינו ואנו ממש מתבאסים מזה.
השאלות שלי הן:
א. האם זה נורמלי שלא יוצאת אף הפרשה לאחר שהיא כביכול אומרת שהיא גמרה?
ב. מה אפשר לעשות כדי שהיא תוכל לקבל אורגזמה בעת שאנו שוכבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם להנות ואחר כך לגמור
justme2enjoy13/11/2007אייל היקר,
העקרון המוביל שלי בקיום יחסי מין הוא לא לדאוג מי גומר קודם, לכל אחד יש את הקצב שלו, צריך ללמוד אחד את השני, לדעת בדיוק מה עושה לו או לה את זה.
קודם כל צריך להנות אחר כך לגמור וגם כאן לא חייבים שניכם לגמור.
הפעם הבאה שתהיו יחד תחשוב רק על דבר אחד, איך אתה מלטף, מגרה ומענג אותה.
אל תחשוב על איך או כמה מהר אתה גומר.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קטנה..
אייל14/11/2007ישנה בעיה קטנה שלא ציינתי..
חברה שלי נורא מגרה אותי ואני פשוט גומר מהר (יכול להיות שיש לי שפיכה מהירה..), כלומר גם אם אני ארצה קודם להינות ואח"כ לגמור, זה לא ממש יעזור כי השפיכה כבר תצא מעצמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)