מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים אחרי לידהקרן13/11/2007
שאלתי היא כזו: אתמול,לאחר לקיימנו יחסים לראשונה אחרי הלידה (אנחנו שומרים טהרה),נוצרו כמה בעיות: א.למרות שהרגשתי מוכנה וגם נרטבתי ( אומנם פחות מלפני הלידה)היה קשה לחדור זה היה כאילו שהנרתיק לא פתוח מספיק. ב. בשעת מעשה היו לי כאבים,מין עקצוצים שהזכירו לי את הכאב מהתפרים. ג. היום בבוקר גילתי דימום (שהוא בטוח לא מחזור).
מה אתה מציע לי לעשות?. אני רק חייבת לציין שלפני שבועיים הייתי בביקור אצל רופא והא בדק אותי ואמר שהחלמתי ואני יכולה לקיים יחסים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רק אוסיף כמה נקודות חשובות
קרן17/11/2007א. הייתי אצל הרופא והוא אמר שהדימום הוא מהכדורים(סרזט)
ב.הנסיון הראשון היה אחרי חודשיים(שכחתי לציין את זה
ג.הייתי רוצה להתמקד בשאלתי,בסיבת הכאב והקושי בחדירה. בעיקר כי לא קיבלתי תשובה מהרופא לגבי זה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ביחסי מין
ד''ר חגית כהנא18/11/2007ביחסי מין ראשונים לאחר הלידה יש תמיד חשש שמא האזור לא הבריא.
החשש הזה גרם לך קרוב לודאי לכיווץ הנרתיק ועי"כ היה קשה להכנס ובעת החדירה לא הצלחת להרטב נוצר חיכוך ודימום.
נסי לתרגל ללא יחסי מין כיווץ והרפיה של הנרתיק וקרוב לודאי שאחרי שתעשי זאת תוכלי לשלוט ביתר קלות על החרדה בזמן החדירה.
שתפי אותנו בתוצאות בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוחה שזה המצב...
קרן19/11/2007קודם כל תודה על התשובה...אבל אני לא חושבת שזה המצב...כי בכלל לא פחדתי...וזה הרבה בגלל ה"שבעה נקיים" (שבהם צריך פעמיים ביום להחדיר אצבע עם פיסת בד לנרתיק)אז החששות נמוגו.. חוצמזה המליצו לי להשתמש בפעם הבאה (יש לי עדיין קצת דימום) בג'ל לסיכוך בשם KY. האם את חושבת שזה יכול לעזור? ושוב תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אין מניעה
ד''ר חגית כהנא20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)