מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה מיניתנסו12/08/2010
שלום,
אני בן 24 ויש לי פנטזיה כזאת מינית שעליה אני מאונן באינטרנט כבר שנים רבות מגיל 18 בערך.
שבו יש גבר שמן מבוגר ואישה שהגבר מזיין אותה בעיקר בתנוחת דוגי שהאשה על 4.
ושאני רואה את זה ואת הגבר מזיין ככה אני גומר על זה אני מפנטז כל הזמן שאני רואה גברים ברחוב.
הגבר צריך להיות גדול מימדים שמן במידה ושהפנים גם יהיו בסדר לא יודע איך להסביר את זה
זה פשווט משהו שאצלי נתפס כן או לא. יש מלא שמנים שאני אראה בסרטים שמזיינים אבל הפרצוף הורס ואז אני לא יכול לגמור.
אני פשוט לא מבין איפה זה שם אותי הפנטזיה הזאת.
מה זה אומר עליי.
התנסתי עם 3 גברים אני עמד לי שראיתי אותם ערומים. הם מצצו לי גמרתי.
אבל לא נהנתי למצוץ לא אהבתי להתנשק בפה זה היה מוזר מבחינתי ולא טבעי.
ולא אהבתי שניסו לחדור אליי.
בנוגע להתנסות עם אשה לא הייתה לי. היה לי משהו קרוב עם חברה שלי
אבל זה היה מעורבב כבר כי היא לא נתנה לי בהתחלה ואני תמיד נשארתי עם הזין עומד.
היה לי גם קשה לגעת לי בזין. בסופו של דבר הייתי עם גבר בזמן שהייתי איתה בקשר.
ואיכשהו הכל התפוצץ וסיפרתי לה. אחרי שסיפרתי היא עדיין הייתה איתי ואפילו הסכימה לשכב איתי והיינו ביחד במיטה ערומים כבר והתחרמנו נהנתי והזין עמד אבל ברגע שהכנסתי אותו הוא נפל.
רק שמתי את הקונדום והוא נפל. לא הצלחתי לשמור על זיקפה. לא יודע בדיוק מה קרה לי שם
לא יודע איך להסביר את זה. לפני זה גם בפעם הראשונה שהיא הורידה מכנסיים והייתה עם תחתונים הרגשתי שהנה אני מזיין אותה גם אז לא עמד לי.
תודה לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פה מישהו
ניס26/08/2010שמתייחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסו
אורית פס29/08/2010כל פנטזיה מינית שמעוררת אותך טובה ואין לך מה להאבק בזה. לך עם הפנטזיות,הרי זה רק בראש.
בהמשך,אתה מתאר קשיי זיקפה ,יתכן שהכל תקין ומדובר בחרדת ביצוע ,ז.א. שבמצבים מסוימים אתה מתרגש או חושש ממשהו ואז מאבד את הזיקפה.
אם לא יפתר ,יעזרו לך בייעוץ מקצועי, בשלב זה נסה להרגע, ולהישאר בראש מיני בסיטואציה של חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)