טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רציתי לדעת , האם זה הגיוני שהזקפה יורדת לאחר שפיכה . כאשר אני נמצא עם החברה , ושופך, הזקפה יורדת .הוא ממש רדום , אפילו לא נשאר קצת ...קשה , בדקתי זאת , והפעם הבאה שמתחילה זיקפה היא בערך 20 דק' לאחר השפיכה הראשונית .
אודה לתשןבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכל אצלך נורמלי תהליך הפעילות המינית : חשק עוררות = זקפה שפיכה רגיעה = מתבטא ברפיון הפין ונמשך אצל רב הגברים הצעירים 20 דקות ומעלה זו התקופה בה צריך להרגע מהאקט המיני ורק אחרי תקופה זו ניתן להתגרות שנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תראה...זה כל כך קשה אבל..לא יודעת לא יודעת איך להסביר היא נראית לי לפעמים אוהבת אותי כי היא גם הייתה מסתכלת עליי... אני מסנה לשכוח אותה..אבל מה הבעיה שהיא השכנה שלי ואני כמעט כל יום רואה אותה...ומי שמנסה לשכוח את האהוב שלו אז הוא צריך להיות רחוק ממנו...אני מנסה להתרחק ואני מסנה לא לארדת...אבל כשאני יושבת עם חברות שלי היא חוזרת מהעבודה ואני רואה אותה אני מנסה ואני ימשיך לנסות לשכוח אותה כדי לא להיפגע ותודה רבה לך
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד