פטיש לספנקינג משאיר אותי מבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטיש לספנקינג משאיר אותי מבולבל
    אלעד
    14/08/2010

הי, אני בן 25 בעל נסיון מיני לא עשיר במיוחד (בלשון המעטה). מאז שאני זוכר את עצמי יש לי פנטסיות מיניות על ספנקינג שנשים מקבלות. לא מדובר באיזה ספנקינג אירוטי אלא ממש בהענשה קשה על איזה עבירה או חטא. בדרך כלל הפנטסיות המיניות האלה מתקשרות לי למקומות היסטוריים כמו יוון או רומא העתיקות שבהן שפחות היו רכושו של האדון. ניסתי לממש את הפנטסיות בחיים האמיתיים כבר חמש פעמים עם נערות שמתפרנסות מלקבל ספנקינג אבל ברגע האמת זה לא עורר אותי מינית והתחושה היחידה שקיבלתי היתה יד כואבת ואצבעות נפוחות. לא הרגשתי את השליטה המדהימה שיש לי בפנטסיה כי אלה בנות שנהנות מספנקינג ואני בפנטסיה מעניש ומחנך ולא מעניק הנאה. הפורנו היחיד כמעט שמעורר אותי הוא פורנו של ספנקינג קשה כמעט עד זוב דם. ואחרי אורגזמה נפלאה אני בדרך כלל מתבייש בעצמי שאלה הדברים שמגרים אותי. מעולם לא היתה לי חברה ואני גם מפחד שזה הולך לפגוע משמעותית בתפקוד המיני שלי בעתיד כי אני לא מפנטז אף פעם על סקס עם נשים אלא רק על להעניש ולתת להן ספנקינג.
    אני לא יודע אם אני אמור לברוח מהפנטסיות האלה או לקבל אותן כמו שהן ואני לא מבין למה אני חושב על הדברים האלה.
    קראתי קצת פורומים על בדסמ אבל רוב הנושאים הנידונים שם כמו עור קשירות שעווה מחטים וכאלה לא עושים לי כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה ששיתפת אותנו

20/08/2010

פנטזיות הן דבר תקין ונורמאלי. לא כל פנטזיה נועדה להגשמה ולעיתים העוקץ יוצא כאשר מנסים לממש, ממה כמו שתיארת.

מעבר לכך נסה למקד שאלתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו