טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב כבר זמן רב אני אני מרגישה בחוסר חשק מיני המלווה אותי. איני נוטלת גלולות . החשק היחיד מתעורר בימי הביוץ . בשאר ימות החודש קשה מאוד לעורר אותי מבחינה מינית . אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ככלל, החשק המיני ותדירותו הם דבר המשתנה מאדם לאדם ומתקופה לתקופה, על פני קשת אפשרויות רחבה מאוד.
כתבת - "די הרבה זמן" - כמה זמן? וכיצד נראו הדברים לפני כן? האם את בקשר קבוע לאורך התקופה הזו? האם ניתן להצביע על אירוע מסויים או תפנית חשובה או סתם שינוי בחיים או בקשר הזוגי/מיני מאותה נקודת זמן ? כתבת גם ש-"קשה לעורר אותך" - משמע זו מלאכה המוטלת על מישהו אחר. מה קורה כשאת מטילה משימה זו על עצמך?
ואו.. "הפצצתי" אותך בשאלות. אם יש לך כוח לענות עליהן זה יכול לעזור.. :-)
יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השאלות שנשאלת בתגובה לשאלתך ע"י גולשת אחרת רלבנטיות וחשובות, ואם היית פונה לטיפול מיני היית נשאלת על כך, הנושא של חשק מיני בנשים אכן מורכב,לבירור יסודי ומענה לבעיה מומלץ לך לפנות לסקסולוג\ית,טוב שבימי הביוץ יש חשק,בהשקעה של מגע מקדים אני מאמינה שתוכלי להתעורר, נסי לומר לפרטנר מה מגרה אותך כדי שתקבלי גרוי ומגע מדויקים לצרכייך.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד