אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    נועם
    14/11/2007

שלום,
    רציתי לדעת משהו בקשר לאוננות. ראשית אני אסביר כיצד הגעתי לשאלה הזו. חברתי לחיים גילתה סימנים לכך שצפיתי באתרי פורנו באינטרנט. הדבר הסעיר אותה מאוד. היא גילתה סימנים מסוג זה כשלוש פעמים שונות וזה מאוד מדאיג אותה ומסעיר אותה. במקביל, אני נהייה יותר רגיש לנושא משום שאני מקבל את התחושה שאני מגזים או חריג. אינני יודע כמה גברים מאוננים והאם אני באמת חריג. וזו השאלה שלי. את המצב עם החברה זה כמובן לא ישפר כי למרות שהיא מודעת שגם גברים אחרים מאוננים, היא עדיין נסערת מזה. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אוננות

ד''ר חגית כהנא
    15/11/2007

הבעיה מתחלקת לשתיים
    1. אוננות היא נורמלית וכל זמן שאינך מבלה את כל זמנך מול מסך או מאונן על חשבון דברים אחרים אין בעיה.
    2. העובדה שחברתך יודעת שאתה מאונן גורמת למתחים ביניכם וזו הבעיה האמיתית - קרוב לודאי שהיא מרגישה נבגדת ואולי שאינך חושק בה מספיק לכן אתה פונה לאוננות מול המסך.
    אם אתה אוהב אותה ונמשך אליה דבר איתה על תחושותיך אליה ועל הצורך הנוסף שאינו תלוי בה.
    הבעיה שלך אינה כמות האוננות אלא הכעס של חברתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות

נועם
    15/11/2007

תודה רבה. אני אדבר איתה. אבל אני חושב שעדיין ישנה בעיה שהיא כלל לא מקבלת את זה כדבר טבעי. מבחינתה (לפחות בצורה שהיא מציגה את זה) זו סטייה. אינני יודע אם זה רק כיסוי לרגשות שציינת שיכולות להיות לה בעבות כך. אבל יש לי את התחושה שהיא בכלל לא מבינה שזה טבעי ונורמלי. איך את חושבת שכדאי לי להסביר לה את זה. הייתי מראה לה תשובות מומחים מפה. אבל היא לא דוברת עיברית. האם יש לך רעיון אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

נועם
    15/11/2007

האם תוכלי להסביר לי בקצרה למה אנחנו הגברים עדיין מרגישים את הצורך לאונן כשיש לנו בת זוג ויחסי המין תקינים וטובים? האם יש קשר לרצון לגוון? האם את חושבת שללא האופציה הזו הייתי צריך לפרוק איכשהו בצורה אחרת? יש שאומרים שהתחליף לאוננות היא בגידה. האם יש משהו באמירה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בנות מאוננות הרבה בנות גם

a
    15/11/2007

מאוננות אבל לא מודות בזה יש סיכוי טוב שהיא מאוננת גם,אל תרגיש ריגשי אשמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו