טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלוםרב, אני ובעלי נשואים 6 שנים ואוהבים אחד את השני. לאורך כל השנים היה ברור לי שבעלי לא "מת" על מיןו מבחינתו לקיים יחסים פעם פעמיים בשבוע זה מעולה. לאחרונה הוא מאוד לחוץבעבודה ונוצר מצב שבשנה האחרונה אנחנו מקיימים יחסים בערך אחת לחודש ולפעמים אף יותר מחודש. עניין זה מאוד מציק לי ואף גורם לי למחשבות שאולי הוא בוגד בי- אך את זה שללתי כי כלהסימנים מראים שזה לא יתכן. כשאני מדברת איתו על כך הוא מבין אותי וטוען שהוא בלחץ מהעבודה וזה מוריד לו אתהחשק. אני שואלת אותו אם הוא נמשך אליי הוא אומר "בטח" ואומר שהראיה לכך היא שכשאנחנו מקיימים יחסים הם מעולים וזה אכן כך- כשאנו מקיימים יחסים הם באמת מעולים! מה אני עושה??. אני מרגישה שעניין זה גורם לנו להרבה ויכוחים בעיקר מצידי וכמובן לריחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד