חוסר בחשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בחשק מיני
    רוני
    21/08/2010

שלוםרב,
    אני ובעלי נשואים 6 שנים ואוהבים אחד את השני.
    לאורך כל השנים היה ברור לי שבעלי לא "מת" על מיןו מבחינתו לקיים יחסים פעם פעמיים בשבוע זה מעולה.
    לאחרונה הוא מאוד לחוץבעבודה ונוצר מצב שבשנה האחרונה אנחנו מקיימים יחסים בערך אחת לחודש ולפעמים אף יותר מחודש. עניין זה מאוד מציק לי ואף גורם לי למחשבות שאולי הוא בוגד בי- אך את זה שללתי כי כלהסימנים מראים שזה לא יתכן.
    כשאני מדברת איתו על כך הוא מבין אותי וטוען שהוא בלחץ מהעבודה וזה מוריד לו אתהחשק.
    אני שואלת אותו אם הוא נמשך אליי הוא אומר "בטח" ואומר שהראיה לכך היא שכשאנחנו מקיימים יחסים הם מעולים וזה אכן כך- כשאנו מקיימים יחסים הם באמת מעולים!
    מה אני עושה??. אני מרגישה שעניין זה גורם לנו להרבה ויכוחים בעיקר מצידי וכמובן לריחוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בחשק מיני

הוספת תגובה

• לבעל אין חשק

23/08/2010

תתחילו למצוא מועד שבועי קבוע למין.

כן, כן... ככה. בלי חשק. יזום. מתוכנן. במועד שנח לכם. שאינכם עובדים. לא בלילה כשעייפים. בתור התחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו