מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרמנות יתר, צורך מוגבר להגיע לשפיכהערן28/08/2010
שלום,
יש לי בעיה:
אני כל הזמן חרמן וזה מפריע לי, פוגע בי, ומשבשב לי במעט את סדר היום, החשיבה והצלילות.
ביום יום כשאני עם בת הזוג שלי (ישנים באותה דירה), אני כל הזמן חושב על איך לעשות איתה סקס..
גם כשאנחנו מגיעים ל 3 פעמים ביום, אני תמיד יכול למצוא עוד פעמים/סיבות לעשיית סקס פעם נוספת.
אם עשינו סקס עכשיו. אז אני יכול בעוד מספר שעות לשאול אותה אם בא לה " לתת" אוראלי? משהו כדי רק שאגמור ואוכל להרגיע את ייצר המין המשבש לי את המחשבה והמח.
זאת הרגשה נוראית..
אני בן 28.
בת זוגתי עובדת בחברת היי טק וטסה לחו"ל הרבה.
לפעמים גם לחודש.
בזמן שהיא לא כאן, אני נוטה לאונן הרבה פעמים ביום.
כלומר - אני כל הזמן חרמן.
האם מה שאני מתאר היא בעיה שכיחה?
אילו טיפולים מוצעים במקרה כזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן
אורית פס29/08/2010לא מוצעים טיפולים לדחף מיני גבוה,אוננות היא הפתרון הן כשחברתך נוסעת והן כאשר התכיפות שאתה רוצה ממנה היא יותר מדי בשבילה.
לעיתים אוננות תכופה מבטאת חרדה ואי שקט ,אתה יכול לנסות להשקיע ענין בספורט שירגיע, או בכל פעילות שידוע לך שהיא מרגיעה עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וספורט לא אפשרי?
ערן29/08/2010היי,
מה קורה אם אני לא אוהב ספורט? וגם אין לי כל כך זמן לספורט..?
ובלי קשר.. החרמנות הזאת שפוקדת אותי הרבה פעמים.. היא לא כיפית.
היא מונעת ממני מלעשות דברים אחרים..
למשל אני מתיישב מול המחשב וצופה בפורנו למשך שעתיים.. במקום להשקיע שעתיים במשהו אחר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
אורית פס30/08/2010אם בתחושתך מדובר בבעיה שאין לך כל-כך שליטה עליה,כמו,לצפות שעות בפורנו במקום לתת קדימות לתפקודים חשובים אחרים מומלצת אם כך פניה לייעוץ מקצועי שיעריך ויאבחן את חומרת הבעיה וכמובן יתן מענה לכך.
לא ניתן במסגרת פורום זה לעשות זאת בצורה יסודית ומקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
ערן06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)