הריון או לא? דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון או לא? דחוף
    לחוצה
    02/09/2010

אני חבר שלי מקיימים יחסי מין עם קונדום מכיוון שאני לא יכולה להשתמש בגלולות החודש המחזור שלי מאחר בכמה ימים ורציתי לדעת האם למרות ששכבנו רק עם קונדום יש מצב שנכנסתי להריון או שאולי זה נובע רק מלחץ?? (אני בהכנות מתקדמות לקראת החתונה שלי)
    בנוסף רציתי לדעת מה הסיכוי להכנס להריון למרות שימוש בקונדום וכמה ימים צריכים לעבור באיחור המחזור כדי לבדוק האם אני בהריון בבדיקה ביתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון או לא? דחוף

הוספת תגובה

• אם יש לך איחור במחזור ..

חסוי
    02/09/2010

אז הבדיקה הביתית תוכל כבר לתת לך אינדיקציה אם את בהריון או לא ..אבל הכי בטוח לעשות בדיקות דם.. בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לדאוג

אילן
    03/09/2010

עם השתמשת בקונדוס את לא בהריון

קרא לי מקרא שאחדת קימה יחסי מין עם קנדום
    והמחזור האחר לה והלכה לעשות בדיקת הוריון והתשובה שלילית

לכן המחזור לא מעיד להריון אילה באיחור בהחלפה הביציות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונדום - אם ממשתמשים בו נכון

06/09/2010

מונע הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו