טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אנו בני 53 ,נשואים שנים רבות. בשנה האחרונה אשתי הולכת ומתקררת מינית. היחסים ביננו מצוינים אך כמעט ללא מגע מיני.דבר זה גורם לי תיסכול רב כי אני אוהב אותה ורוצה לשכב איתה.לה -לפי טענתה - אין כלל ענין או צורך ביחסי מין.המצב גורם לי תיסכול רב. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשים רבות בהגיען לגיל המעבר שבו נגמר המחזור יש תופעות כמו ירידה בחשק המיני , גלי חום, עצבנות יתר ,קושי בשינה ויובש נרתיקי. לפתרון הנושאים הנ"ל ניתן לפנות לרופא נשים ולקבל פתרון תרופתי. יחד עם זאת אתם נשואים שנים לא מעטות וקימת שחיקה כזו או אחרת .חשוב למצוא רעיונות יצירתיים לפעילות משותפת נעימה שתאפשר גם אינטימיות ומין . לחץ וכעס רק ירחיקו ביניכם שיפור תקשורת ושיתוף יקרבו. בהצלחה ד"ר חגית כהנא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד