זוגיות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות מינית
    האחת
    11/09/2010

האם מין בזוגיות פרק ב', אשר גרים יחדיו ומגדלים יחד ילדים שלו ושלה, יכולה להיות ללא גמירה? האם יתכן שאדם ירצה מגע מבן זוגו ומספיק מגע נעים, ואת הריגוש המיני או הפורקן יחווה לבדו בצורה אחרת? האם תיתכן אינטימיות טובה, פתוחה ללא הפורקן עצמו? אודה על תשובתכם.. חג שמח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות מינית

הוספת תגובה

• זוגיות ללא פורקן

17/09/2010

התשובה חיובית לכל שאלותיך. אפשר לחוות זוגיות ללא גמירה או פורקן ולהתענג רק על המגע והאינטימיות. זה לא המצב השכיח והרווח.

נשאלת השאלה מה השורשים לכך?

לעיתים זה מסיבה רפואית (לדוגמא, כאשר לאחד מבני הזוג אין יכולת לגמור, כגון, בפגיעת חוט שדרה) ולעיתים מסיבות זוגיות, רגשיות ואחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

האחת
    18/09/2010

אך... לא מדובר במצב בו אין אפשרות לגמור, אלא הפורקן נעשה ע"י אוננות באינטרנט. בת הזוג מספיקה עבור המגע הנעים והנוח, נאמר לה שהגוף שלה מגרה ומדליק, אך ההעדפה היא אוננות באינטרנט. אין סתירה כאן? מדובר על אוננות בכל זמן שבן הזוג לבד בבית, ועצם הקטע האינטימי ביננו יכול להיות גם אחת לחודש או יותר מבחינתו. האם עדיין התשובה חיובית??? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך...

האחת
    22/09/2010

מבקשת תשובה להמשך סיפורי, זה חשוב .. תודה חג שמח ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל נורמאלי

24/09/2010

כל עוד זה בידיעה והסכמה של שניכם.

זו לא סוגייה שניתן לתת תשובה של שחור לבן. השורשים של התנהגות זו צריכים להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומלל

איציק
    28/09/2010

אני נשוי 8 שנים ומעולם לא ראיתי שאישתי נהנת ולא יודע אם היא נהנת, שעושים סקס זה נראה שהיא מתה וזה הדבר שהכי לא מעניין אותה בעולם. ברור לי שמביחנתה שלא נעשה אף פעם . אין ביננו נש/יקות וחיבוקים . היא אף פעם לא אומרת לי שהיא אוהבת אותי. היא בת 27 אני בן 30 אני הייתי רוצה להתגרש אבל יש לי 3 ילדים לא בא לי שהם יסבלו . היא לא רוצה בשום פנים ואופן ללכת לשום טיפול אפי' בטלפון. לא חסר לנו ב"ה כסף אני מוכן לעשות הכל שיעניין אותה סקס . אני משקיע בה בזמן סקס הכל כמעט כדי שזה יעניין אותה ושום דבר לא עוזר... היא לא רוצה לדבר על הנושא. לדעתי היא לא עברה משהו טראומתי בעבר בדקתי את זה... היא קרח מאד חוץ מלילדים . אני רוצה לשנוא אותה ולא מצליח . אני רוצה לבגוד על דעתה אבל אני דתי. מעולם לא היה לי ריגושים איתה אפי' לרגע. יש לציין שאני חולה סקס בטירוף וגם אם גמרתי ואין לי כוח אני ישקיע עוד חצי שעה כדי שהיא תגמור. היא לא מדברת איתי כלום על נושא סקס גם שאני יוזם את זה. אנחנו היום עושים כמעט כל יום בעצם רק אני . אני חודר לשניה וגומר סקס בחצי דקה היא לא רוצה שום דבר מקדים רק שאסיים מהר. אני לא יכול גם לגמור לבד בסרטי סקס או סתם בשירותים כי אני דתי. לא יודע מה לעשות? אם אתגרש מי אמר שיהיה לי יותר טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי לך בפורום אחר

30/09/2010

על אותה שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו