חוסר אונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אונות
    דנית
    12/09/2010

שלום עידן,
    אני ובן זוגי חיים ביחד כמעט 3 שנים, קשר מצויין והיה סקס מצויין עד לפני חודשיים.
    לפני 4 חודשים התגלה לו מבדיקות דם שיש לו סוכרת נעורים, הוא התחיל לטפל כראוי והגיע מרמות גבוהות של סוכר בדם לאיזון מלא. אך לפני חודשים התחילה ירידה באון אצלו. הזיקפה כבר לא מה שהיתה לפני ויש ירידה מצידו בחשק המיני. (הוא בן 34). אני פונה מתוך מצוקה, אנו זוג המדברים על הכל אבל הוא לא מוכן לגשת לרופא לטיפול. הגענו למצב שאין לנו אפשרות לקיים יחסים כמה שאנחנו רוצים.
    אשמח לקבל את הצעתך, אני מרגישה רע בשבילו ובשביל שנינו ורוצה מאוד לעזור לו להתמודד ולהשתחרר.
    לתשובתך בהקדם אודה מקרב לב
    דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אונות

הוספת תגובה

• סוכרת נעורים

17/09/2010

כאן אפשר רק להציע ולכוון. אי אפשר לטפל דרך הפורום.

בן זוגך צריך לגשת למרפאה לבריאות מינית, שכן סוכרת עשוייה לפגוע בתפקוד המיני. ייתכן והסיבה אחרת, אך בכל מקרה יש טיפולים מצויינים ולא צריך להתבייש, להתייסר ולסבול. תוכלי לפנות איתו וכך לסייע במכשול המבוכה.

בינתיים - כמה שיותר אינטימיות. בשביל זה לא צריך חשק או זקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו