כאב בזמן יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בזמן יחסי מין
    ענת
    13/09/2010

אני בחורה בת 23, ליפני בארבע שנים התחלתי לקיים יחסים. ולצערי הרב אני חשה בכאבים. בהתחלה היה קושי בחדירה (הרגשה של מעין חומה) וממידע שקראתי באינטרנט הבנתי שזה וגיניסמוס, לאט לאט עם הזמן למדתי להישתחרר והיום החדירה אינה מכאיבה לי. הבעייה היא שלאחר החדירה כאשר אנחנו מתחילים לזוז כאשר הוא בתוכי יש לי הרגשת כאב, הרגשה של לחץ על האזור התחתון של הנרתיק, ואז מצד אחד יש לי הרגשת הנאה וריגוש מצד שני מפריע לי הכאב\לחץ על הנתיק בתחתית (כאילו משהו לוחץ לי על הדפנית התחתונה). ככל שאני מגביהה את עצמי (שמה שמיכה למטה) כן זה פחות מורגש אך לא נעלם לגמרי. האם יכול להיות שהבעייה היא בתנוחה? או שזה מסמל על דיספראוניה? יש לומר שבעבר הצלחתי לקיים מעט מאוד פעמים יחסים בלי כאב בכלל. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בזמן יחסי מין

הוספת תגובה

• כאבים בתנוחות מסויימות

17/09/2010

על וגיניזמוס עניתי זה עתה בהרחבה.

נראה שאצלך הבעייה היא מצבית, כלומר בתנוחות מסויימות ומצאת פתרון ע"י מציאת תנוחות אחרות. אין בעייה בעת ההחדרה, אלא רק בעת התזוזה ואולי זה בגלל המבנה האישי אצלך. כדאי שתגשי למרפאה העוסקת בטיפול מיני ותבדקי שוב ע"י גינקולוג/ית ולפי התוצאות אפשר להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו