מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדן חשקקוביית סוכר19/04/2007
הי, אני לא יודעת אם אתם יכולים לעזור לי, כי אני בטוחה שהבעייה שלי פזיולוגית, אבל בכל זאת...
אני בת 35 לקחתי גלולות 7 שנים עד לפני שנתיים. לפני שלקחתי גלולות היה לי חשק מיני בריא ולדעתי די חזק, חשבתי על זה המון, ומין מאוד גירה אותי.
בערך שנה אחרי שהתחלתי עם הגלולות החשק התחיל לרדת עד שנעלם לגמרי. זה גרם לי לאנטי מאוד רציני כלפי גברים, לא רציתי בכלל שיגעו בי, וזה הרס לי את הזוגיות לגמרי, עד לכדי פרידה.
לקח לי זמן עד שקישרתי את זה לגלולות מכיוון שבפרוספקט לא היתה מצוינת תופעת לוואי כזאת כלל (מינולט), ורופאי נשים לא ממש התייחסו לבעיה.
לצערי, כשהפסקתי עם הגלולות הסתבר שאני במנפאוזה מוקדמת, ועכשיו הגוף שלי בכלל כבר לא מתפקד מהבחינה הזאת.
הציעו לי ליוויאל כתחליף הורמונלי, ואמרו לי שזה גם מעלה את החשק, אבל הבעיה שלא מקבלים מחזור עם הכדורים האלה, וזה יכניס אותי עוד יותר לדיכאון.
אני עכשיו לבד, ואין לי שום מניע לחפש בן זוג, כי אני יודעת שיגיע שלב של מין, וזה יהיה סבל בשבילי.
אני מרגישה מתה בפנים, מה עושים?
האם יש תכשיר בשוק שמעלה את החשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק...
19/04/2007כרגע נתתי תשובה למישהי עם בעיית חשק. זו הבעיה הנפוצה ביותר בתחום הבריאות המיניח.
אכן, יש לשלול בעיה פיזיולוגית, כגון, בעייה הורמונלית (מהגלולות או מהמנופאוזה המוקדמת, אך יש גם מגוון בעיות אחרות - השתמשי במנוע החיפוש של הפורום).
התכשיר היחיד שעשוי אולי להעלות חשק הוא טסטוסטרון - יש בצורת ג'ל ומדבקות. הוא לא מאושר לשימוש בנשים על ידי FDA וגם לא ע"י משרד הבריאות שלנו. גם לא הוכח שהוא עושה זאת בפועל. יש רופאים שנותנים זאת בכל זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רפי חירותי
קוביית סוכר19/04/2007תשובה קצת מזלזלת...
זאת לא חוכמה לשלוח למנועי חיפוש ולתשובות שנתת לאנשים אחרים, הבעיה שלי אחרת...
ודרך אגב הבעיה שלי לא קשורה לנפש, כתבתי במפורש מה הסיבה...
עם כל הקידמה שאנחנו חיים בה, אף אחד לא יכול לעזור לבעיה שלי? למי אני הולכת?
מה אני אמורה לעשות? לסגור את הבאסטה בגילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי שאת חשה כך...
20/04/2007לא היתה כוונה כזו. על ראש הגמד בוער הגובה...
מקווה שד"ר כהנא תשיב לך בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תגובה מד"ר חגית כהנא
קוביית סוכר19/04/2007אולי את תביני אותי יותר, לגברים (משכילים ככל שיהיו) תמיד יהיה חור בהשכלה לגבי נשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!!1
האבירה20/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביית סוכר
אשף22/04/2007אז את כנראה לא פגשת את הגבר הנכון. או שאולי לך יש בעיה? אל תכלילי אותנו כקבוצת סתומים. אתן הנשים תמיד מתלוננות שאנחנו עושים הכללות . אז די עם זה. תחפשי גבר נורמלי. יש כאלה הרבה יותר ממה שאת מדמיינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)