[שאלה]לרדת למשהי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• [שאלה]לרדת למשהי
    ניסן
    14/09/2010

שלום,
    רציתי לדעת אם אני יורד למשהי יש סיכוי שאני יקבל איידס מדבר כזה?
    אפשר לקבל איזה מחלות מלרדת למשהי?או לדחוף לה אצבעות?

*מעניין אותי הדעה שלכם,
    מה אתם חושבים כדאי לקיים יחסי מין אם מלא בנות או לחכות לאחת?.

תודה רבא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    [שאלה]לרדת למשהי

הוספת תגובה

• ניסן

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/09/2010

בדורות האחרונים, עם התפתחות הפתיחות המינית, אנו עדים לכך שמין אוראלי מהווה חלק עיקרי מהרפרטואר המיני של נשים וגברים. רבים מאיתנו יודעים שמין אוראלי הוא בבחינת תן וקבל. ולשאלתך, כשאני כותב "תן וקבל" אני מתכוון תן וקבל תרתי משמע!
    כמו הפעולה עצמה של מין מלא, מין אוראלי הוא פעולה מינית. אמנם במין אוראלי לא מאבדים את הבתולים, אך יש תוצאות במין אוראלי הדומות למין גניטאלי.
    מחלות מין, Sexually Transmitted Diseases או STDs בקיצור, הן מחלות וזיהומים הנגרמים כתוצאה מחשיפה לחיידקים, וירוסים וטפילים המועברים ביחסי מין.
    בניגוד לאמונה הרווחת, או תפיסה מוטעית, מחלות המועברות מינית יכולות לעבור גם דרך קיום מגע מיני אוראלי. כאשר מבצעים מין אוראלי אפשר להידבק במחלות כגון הרפס, צהבת, זיבה, עגבת, יבלות באיברי המין ואפילו איידס (אם כי נדיר). הדרך שבה עוברים מחלות המועברות מינית הם דרך נוזלי גוף, אז אם יש חתך בפה, אפילו אם הוא ממש קטן ונראה בלתי מזיק או בלתי מורגש, קיים סיכון בקבלת מחלה המועברת מינית אפילו אם לא עוסקים במין מלא. כמו כן ניתן לקבל מחלת מין ללא מעבר נוזלי הגוף, כמו הרפס, העובר ממגע בין עור נגוע ובין עור בריא .
    אם יש בכל אחד מאיתנו בגרות ומחשבה, ננהג במין אוראלי, בדרך שאנו חושבים לנכון. על מנת לנהוג בזהירות, יש אפשרות לתת מין אוראלי ע"י מגע עם שימוש בקונדום. המקטרגים יגידו שזה כמו לאכול ארטיק עם העטיפה. המחמירים יגידו שעדיף לאכול את הארטיק עם העטיפה מאשר לאכול אותה....והמבין יבין.
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו