מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוי להיריוןבחור מודאג15/09/2010
למומחים שלום רב,
קיימתי יחסי מין עם חברתי. הקונדום לא נקרע, חלילה.
אחרי שגמרתי, נשארתי "בפנים" 2-3 דקות. הזקפה ירדה והקונדום נותר תפוס באיבר המין של החברה. כש"יצאתי" ממנה, איבר המין שלי יצא ללא קונדום עליו. הקונדום נותר תפוס אצל בת הזוג שלי.
חשוב לציין שכאשר "יצאתי" לא החזקתי את הקונדום בטבעת, כפי שאומרות ההוראות.
אנחנו קצת חוששים שאולי זרע הצליח לצאת מהקונדום החוצה ולהגיע לבת הזוג שלי. הקונדום מכיל קוטל זרע, אבל האם ניתן לסמוך עליו ב-100% שהוא קוטל את כל הזרע שנמצא בתוכו?
כמו שהבנתם, אנחנו מודאגים, ואני מבקש לדעת האם יש חשש להריון במצבים כאלה. האם על חברתי ליטול פוסטינור בהקדם האפשרי ?
בנוסף, אני מעוניין לציין שבת הזוג שלי הייתה בתקופת הביוץ החודשית.
האם שמעתם על היריון ממקרים דומים ?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך
17/09/2010אך בהחלט אפשרי. במקרים נדירים אפילו בתקופת הביוץ ניתן להכנס להריון, שכן הזרע נשאר חיוני בנרתיק עד 72 שעות.
כדאי להוציא האיבר מיד עם הגמירה, כי אם ממתינים 2-3 דקות בפנים, האיבר נופל והקונדום עשוי לנשור ממש כפי שקרה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה
מתעניין18/09/2010"במקרים נדירים גם בזמן הביוץ...." - הרי הפריה יכולה להתרחש רק בזמן הביוץ.
מה הדרך המהירה ביותר לדעת אם בת הזוג שלי נכנסה להיריון ?
הבנתי שבדיקות היריון ביתיות תקפות רק 5 ימים אחרי האיחור במחזור. האם ניתן לדעת לפני שהמחזור מאחר?
דבר נוסף, אם חלילה המחזור שלה מאחר ויש לנו חשש להיריון, מה הדרך המהירה ביותר לקבל פגישה עם רופא נשים. למזלי, אני לא כ"כ בקיא בבירוקרטיה של קופות החולים, אבל דבר כזה עלול לגזול זמן יקר שאין לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד לי, מה נסגר אתכם?
תותי18/09/2010תראה כמה לחץ וכמה דאגה יש לכם על הראש עכשיו,
בגלל דבר כזה.
למה אתם מגיעים בכלל למצב כזה? למה לא עשית לפי ההוראות?
עכשיו שניכם בלחץ היסטרי של כן הריון, לא הריון, כן פוסטינור לא פוסטינור
בחייכם, אתם בוגרים, קחו קצת אחריות על מה שאתם עושים.
אתם יודעים שמסוכן לקיים יחסי מין כשאישה בביוץ, אפילו שאתה עם קונדום
אז תיזהרו יותר! עוד יותר כשהיא בתקופה כזו.
תשתמש בקונדום כמו שצריך. או שהיא תתחיל לקחת גלולות, או אפילו שהיאתתנזר
מסקס ל-48 שעול (כולה).
מקווה בשבילכם שבאמת לא קרה כלום. תלמדו מזה, מצטערת אבל לפעמים לומדים
רק על בשרך כמו שאומרים.
ואני לא מטיפה אבל קשה לי לראות אנשים צעירים שמשתבכים בכאלה דברים,
ואחרי זה שמלמים על זה. תיזהרו להבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)