טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! קרה לי מקרה לא מזמן שלא התוודעתי אליו בחיים ואני מוטרדת, אני מקווה שאני פונה למקום הנכון ותוכל לעזור לי. אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי במשך תקופה ארוכה ובאופן דיי קבוע. (מציינת שאני לא לוקחת גלולות ואנחנו משתמשים רק בקונדום). לפני מס' שבועות היה לי דמום מוזר (כשבוע וחצי אחרי המחזור). הייתה זרימה כבדה וזה היה נראה כדם של מחזור, אך חוץ מיום של דמום ויומיים הפרשות לא קרה כלום (לא לווה בכאב בטן כמו במחזור ושום הרגשה נלוות) לפי מס' ימים התחילו לי כאבי בטן שכביכול "באים והולכים". אמש נתקפתי בכאב עז שלא יכולתי לזוז. התפתלתי מכאבים. ממה זה נגרם? אני צריכה לדאוג?
תודה מראש. מצטערת אם זה לא הפורום הנכון, במידה כזו, אשמח לקבל הפנייה במידה ולא.
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד