אני וחברתי לא שוכבים כבר שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני וחברתי לא שוכבים כבר שנה
    אלון
    17/09/2010

אני בן 23 ואוהב מאוד את חברתי ומאוד אוהב סקס.. היא הייתה בתולה שהתחלנו לצאת וכבר החודשיים הראשונים החלו כאבים שהלכו והתחזקו .. רופאים שונים תיארו דברים שוניםן פעם פטרייה פעם דלקת פעם חשש בשתן ופעם חשש לדלקת בווגינה... היא טופלה (ועדיין) בהומאופטיה טיפול לקנדידה, טיפול חריף ללא סוכרים ללא שמרים וכדורים ותוספים כבר 7 חודשיים ללא הצלחה.. אני לא מורשה כמעט לגעת בה באזור היא כבר מפחדת מכל תנועה שלי לשם .. החשק המיני ירד לגמרי והיא מדיי פעם עוזרת לי ידנית ובמין אוראלי אך רחוק ממספר הפעמיים שהייתי רוצה ומהקרבה.. אנחנו ביחד כשנה וחצי ואוהבים מאוד לאחרונה החלו ריבים רבים ומתיחות ואני חושש שהתסכול נובע מהבעיה במיטה, עד למצב שאנו לא יודעים להתמודד.. לא יודע מה לעשות.. יש טיפים ראשוניים לפחות?
    מצפה לתשובתכם
    תודה וחתימה טובה!
    אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלון

אורית פס
    18/09/2010

נשמע שחברתך סובלת מתסמונת כאב הנקראת ווסטבוליטיס,אך רק בדיקת רופא\ה המומחה לכאבים ביחסי מין יוכל לאבחן זאת,פנו לאחת מהמרפאות לטיפול מיני בה הקופה שלכם נותנת שירות או לסקסולוג\ית שינחה אתכם בדבר בדיקת רופא ויטפל בבעיה כשאחת המטרות בטיפול היא לעזור לבני הזוג לשקם את הנאתם המינית,
    אל ייאוש, יש מה לעשות אך דרושה ראשית אבחנה ואז סבלנות בטיפול,
    בינתיים הימנעו מיחסי מין הכוללים חדירה ,קיימו יחסי מין חיצוניים ואל תדחו את הטיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו