מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסוגלת לזייףגויאבה20/11/2007
היי
אני בת 26 נשואה ויש לי בעיה אני פשוט לא מסוגלת לזייף שאני נהנית....בעלי אוהב חפוז וכמעט אין לי דרך לשכנע אותו שנעשה משחק מקדים הוא אומנם נענה אם אני מבקשת משחק מקדים אך תמיד זה מסתכם בכמה נשיקות פה ושם משהו כמו דקה וישר אחרי זה חדירה אם הוא שואל אם אני נהנית ראני עונה שלא...גם ממין אנאלי אני לא נהנית ובמיוחד אם שמים חומר סיכה כי אז כבר לא מרגישים את החיכוך....ואני גם לא מרגישה מגורה מזה שאני יורדת לו ....אומנם אני אוהבת את זה אבל לא מרגישה רטיבות בנרתיק...
האם לדעתכם כדאי לזייף או לא?
אני חושבת שזה דווקא פוגע באמון ועושה תחושת זלזול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דוקא גויאבה?
ד''ר חגית כהנא20/11/2007נדמה לי שהשאלה אינה אם לזייף או לא לזייף אורגזמה אלא אם להמשיך להיות חלק מיחסי מין כאלו.
יחסי המין שאת מתארת הם יחסים של זלזול ואפילו השפלה.
נראה שבחושייך את יודעת מהם יחסי מין נכונים ואת מבקשת אותם : משחק מקדים נשיקות וגילויי אהבה
למרבה הצער בעלך אינו מנסה לתת לך יחס זה אלא משתמש בך בצורה הכי בוטה לצרכיו במין חפוז וחדירה אנאלית.
אני מניחה שכמו שאינו מתחשב במין גם אינו מתחשב בחיים שמחוץ למיטה.
מדוע את צריכה לסבול זאת ועוד יותר מדוע את צריכה לזייף אורגזמה ? כדי שישפיל אותך עוד יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תנסי להינות תיקחי את השליטה בסקס
המבינה20/11/2007תעלי עליו זה יעזור לך להינות ואף ליגמור,אני לא חושבת שאת אמורה להינות מלרדת לו שהוא ירד לך גם זה גם יכול לעזור.אם אין מישחק מקדים זה לא אומר שאת לא יכולה להינות בלי זה וגם אם את תיקחי את השליטה בידיים המישחק המקדים וההנאה שלך יהיו תלוים בך ולא בוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תנסי להינות תיקחי את השליטה בסקס
המבינה20/11/2007תעלי עליו זה יעזור לך להינות ואף ליגמור,אני לא חושבת שאת אמורה להינות מלרדת לו שהוא ירד לך גם זה גם יכול לעזור.אם אין מישחק מקדים זה לא אומר שאת לא יכולה להינות בלי זה וגם אם את תיקחי את השליטה בידיים המישחק המקדים וההנאה שלך יהיו תלוים בך ולא בוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)