סרוקסט(אנטי דכאוני)משבש אורגזמה נש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט(אנטי דכאוני)משבש אורגזמה נש
    אילנה
    18/09/2010

שלום רב.אני אשה בת 61.מטופלת למעלה משנה בכדור סרוקסט.(כדורים אחרים נגד דיכאון לא עוזרים לי).הסרוקסט,משבש את האורגזמה הנשית ,ואין לי חשק מיני.האם יש משהו שיכול לעזור לי? ממשפ.הטסטוסטרון או משהו דומה? אודה לתשובתך. אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאילנה

אורית פס
    18/09/2010

ראשית כדאי לדעת שסרוקסט שייך לקבוצת כדורים הנקראת s.s.r.i. וקבוצה זו אכן פוגעת בתפקוד המיני וכדאי לנסות קבוצת ככדורים הנקראת s.n.r.i. אך עלייך לדבר על כך עם רופאך,
    בנוסף ,מאחר ואת בגיל המעבר יתכן שהפגיעה בחשק ובאורגזמה קשורה לירידה של רמות האסטרוגן בגוף, וכן ירידה של הטסטוסטרון,ולכך יש פתרונות אך עלייך לפנות לטיפול מיני על מנת שיעריכו את מצבך מהיבטים שונים וימליצו לך על הטיפול הטוב ביותר עבורך.
    ניתן לקבל תוספת טסטוסטרון בג'ל אותו מורחים על הגוף, אך מאחר ומדובר בהורמון יש לקבלו כמובן במירשם בלבד ,תוך תישאול יסודי וזהיר של מצבך הבריאותי הכללי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להחליף את הכדור

סיגל
    28/02/2011

גם אני השתמשתי תקופה של שנה בסרוקסט, החשק המיני נעלם באותה תקופה וכן היכולת להגיע לאורגזמה היה בלתי אפשרי.
    אני משתמשת בכדור בשם ציפרלקס, החשק והאורגזמה חזרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו