מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ בבקשהאור20/09/2010
שלום ,אבקש להתייעץ איתכם.
אני בן 29,אין לי הרבה ניסיון מיני אבל היו לי מערכות יחסים מועטות,האחרונה נמשכה כמעט שנה + ונגמר.
עברו כמה שנים מאז הייתי במערכת יחסים רצינית,הסביבה לוחצת עלי לצאת לדייט שרוצים לקבוע לי,אבל כרגע אני סטודנט עם לחץ נוראי של עבודות מבחנים וסטאז' ואני מרגיש שאני לחוץ לא מסוגל להכיל גם להתעסק עם לימודים ולהיות במערכת יחסים.אני אדם שנותן את מלוא תשומת הלב במערכת יחסים ולכן לא רואה למה להכנס כרגע.
אציין כי החברים הקרובים רובם נשואים או במערכות יחסים.
השאלה שלי האם עלי לנסות ולצאת לדייט או שלא כדאי כרגע במצבי?האם זה נורמלי לא לרצות מערכת יחסים בשלב מסויים ואח"כ כן?
אבקש עצות..מה נכון/ראוי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין נכון או לא נכון
תותי21/09/2010כל אחד עושה מה שטוב בעיניו.
אם אתה חושב שזה הזמן המתאים לצאת לדייטים, לפגוש נשים וחברים חדשים,
יאללה צא. אני בוחה שתהנה. אם לא - אז לא, לא קרה כלום.
הכל תלוי בתחושה, והכי חשוב - אל תיתן לאף אחד להלחיץ אותך, אלו החיים שלך
ורק אתה חי אותם, אז חייה אותם בדרך שלך, שלך יהיה הכי נוח ונעים.
אז מה אם רוב חברייך נשואים, מה זה אמור להגיד לך???
כל אחד בדרכו ובזמנו שלו. תן לכל דבר בחים את הזמן שלו. אם עכשיו מבחנים ואתה מרגיש לחוץ וחנוק, סיים אותם וצא לחופשי. אם בא לך לשלב גם וגם ואתה יודע שזה יעשה לך טוב - לך על זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
אורית פס23/09/2010בהחלט נורמלי להילחץ בתקופות תובעניות של מבחנים עבודות וסטאז',מתי הלחץ משתחרר?
רק אתה מחליט מתי נכון לך להשקיע אנרגיות בקשר חדש,רק שים לב שכל הלימודים הם לא תירוץ לאיזו הימנעות שסיבותיה אחרות אך אתה מספר לעצמך שזה בגלל הלימודים. בהצלחה בלימודים ובקשר החדש שיהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)