לא מגיעה ל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מגיעה ל..
    מימי
    19/04/2007

אממ..היי פעם ראשונה שלי פה..(תמיד יש פעם ראשונה אני מניחה...)
    בכל אופן אני במערכת יחסים כבר 6 חודשיים והוא הראשון..
    ואנחנו מקיימים יחסיי מין בקביעות, והוא תמיד גומר, שזה מעולה.
    אבל הבעיה היא שאני ממש לא..וכבר עשינו את זה המוווון פעמים ועדיין זה לא קרה.. עכשיו אני לא בסדר או שזה משו שהוא אמור לעשות או מה??
    אני אובדת עצות ואובדת אורגזמה..עזרה בבקשה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיעה ל..

הוספת תגובה

• למימי

ברוך
    19/04/2007

יקירתי,החבר שלך לא יודע איך להביא אותך לפורקן.יש להניח שאת בסדר אבל בשל היותו הראשון שלך הידע שלך מוגבל.עשי הפסקה ממנו,נסי מישהו אחר ותיראי אם עדיין את לא נהנת.מבטיח לך שזה יעבוד.
    רצוי שתמצאי מבוגר שיודע להעניק לך כל הדרוש ואין חשש שתתאבי בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחפש ..אני מסכימה עם דייב כל מילה

האבירה
    20/04/2007

עזבתי את החבר שלי הקודם בגלל
    שהדחקתי במשך הזמן את רצונותיי ואת מה שאני אוהבת במין לטובת
    הקשר שכביכול היה טוב
    ומה שקרה זה שאיבדתי את החשק המיני במשך הזמן וחשבתי לבגוד כל הזמן
    ואני לא טיפוס שבוגד
    אז שיתפתי אותו בזה והלכנו ליעוץ זוגי ומיד הוא אמר לנו להפרד
    ומיד הרגשתי הרבה יותר טוב אחרי הפרידה
    אל תוותרי על הנאותייך זה חייב להיות הדדי
    ביי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי..

נועה
    19/04/2007

לדעתי אולי לוקח לך יותר זמן להגיע לאורגזמה מאשר לחבר שלך...והוא יותר מרוכז באורגזמה שלו מאשר בשלך
    אולי תבקשי ממנו להתאפק או יותר לענג אותך...שיותר ישקיע בך ובטוח את תגיעי לאורגזמה=] תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיקו לההאשים ולהסית

אשף
    22/04/2007

אתם לא יודעים את כל העובדות. אולי משהו אצלה לא בסדר? כן יש דבר כזה. הייתי מציע לך לפני שאת שומעת לרוך והאבירה וזורקת את החבר שלך לכל הרוחות תנסי לבדוק באמת מה הבעיה? אולי הוא לא יודע מה את אוהבת בגלל שלא אמרת לו? ואולי את צריכה טיפול של סקסולוג? ואולי הוא? לא זורקים אדם לפני שמנסים לפתור את הבעיה. ואם לא תגיעי לפיתרון אז את יכולה לשקול מה את הוכלת לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימי

מימי
    22/04/2007

אני לא מתכוונת לזרוק אותו בגלל זה! אני מאוד אוהבת אותו והוא חשוב לי ביותר! המערכת יחסים שלנו יותר מורכבת מאשר אם גמרתי או לא..ויש דברים בעלי ערך גבוה יותר .. פשוט רציתי לדעת למה זה קורה(או יותר נכון לא קורה) ונכון אולי אני דפוקה ואני לא בסדר ומצד שני איך הוא לא ער לזה ולא מתעניין..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימי

אשף
    22/04/2007

מושגים כמו דפוקה וכדומה לא מתאימים כאן. את בטח לא דפוקה גם אם יש לך בעיה. ואני ממש לא בטוח שהבעיה היא אצלך. ולמה הוא לא מתעניין? אולי את משדרת לו שזה בסדר ושטוב לך. יקירתי על מצוקות צריך לדבר ולהבהיר לבן הזוג שלך שאת כאן כפרטנרית שלו ואת גם רוצה להנות. כל עוד שהוא יחשוב שהכל בסדר אצלך הוא לא יעשה דבר בנידון. וכי למה שיעשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת

ד''ר חגית כהנא
    26/04/2007

מימי היקרה
    הגעה לאורגזמה דורשת למידה
    והכוונה: תחילת הדרך ללמידת הגוף ותגובותיו מתחילה בלימוד ותהייה עצמית כלומר התבוננות ומגע באבר המין שלך כדי לדעת אילו מקומות "עושים לך את זה".
    רק אחרי שתכירי היטב את גופך יהיה לך קל יותר לגמור עם בן זוגך.
    מעבר לזה חצי שנה של זוגיות ומיניות ראשונה זה פרק זמן להיכרות והשתחררות.
    יש שני ספרים נחמדים : סקס עכשיו
    ו לעצמך

קראו אותם ביחד ותהנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אני אקרא...

מימי
    30/04/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו