מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל+איך להגדיל?אנונימי22/09/2010
קודם כל שלום לכולם.
דבר ראשון אני בן 18 ואני בערך בגובה של 1.64 משהו כזה (אם זה יעזור) וגודל איבר המין שלי הוא משהו כמו 12 או 13 ס"מ. האם זה תקין? מהו נחשב גודל נורמאלי ומה נחשב כקטן?
שנית, יש אולי אפשרות להגדיל את איבר המין לא משנה באיזושהיא דרך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשמע
:(22/09/2010אני בן 12 והגודל שלי בזמן זיקפה שאני מטה אותו (במקביל לרצפה) הוא 12 ס"מ ובפורום סקס נוער אמרו לי ששלי תקין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות , זה 11 ס"מ
:(22/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
אורית פס23/09/2010אתה בסדר ,כמו כן בנים מתפתחים עד גיל 21, מאד לא מומלץ לחפש דרכים להגדיל את אבר המין, היזהר מלהתפתות לפירסומים שקריים ולא אחראיים בנושא זה ,וכאלו יש במדיה בשפע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתאר גודל תקין!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/09/2010ונכון להיום אין דרך להגדיל ת'איבר כשהוא בגודל שאתה מתאר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין לחלוטין
24/09/2010יש המון מידע על הנושא בפורום. תשתמש במנוע החיפוש.
אין דרך להגדיל ומי שאומר לך אחרת זה בדרך כלל שרלטנים שמחפשים רווח מהיר על חשבון כיסם של פתיים תמימים...
וכאמור, שלך בהחלט עמוק בטווח הממוצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר..
אנונימי25/09/2010אז סימן שהוא תקין והגודל נורמאלי??
אני ממש מודאג לגבי זה....
מאיזה גודל זה נחשב כקטן? והאם שלי קטן או נורמאלי?
וכשאני אשכב עם בחורה אני אוכל לענג אותה עם גודל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
אנונימי29/09/2010בבקשה זה חשוב לי התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגודל שלך תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/09/2010וכל בחורה יכולה להנות מגודל כזה!! נכון שהגודל חשוב אבל אם תתמקד בגודל (וכאמור שוב זה תקין!!!) אז תפספס את הדבר האמיתי .... ההנאה!
תרגיע!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)