לא מרגישה דבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מרגישה דבר
    נואשת
    25/09/2010

שלום
    אני בת 39 גרושה. יש לי בעיה של חוסר תחושה בסקס. יש לציין שמספר שנים לא קיימתי יחסי מין. ובשנים שקדמו הסקס לא היה מהנה עם בן זוגי הייתי פשוט שוכבת ומחכה שיסיים,לא היה משחק מקדים לא נשיקות וליטופים. וכיום אני מעונינת לחזור לפעילות מינית אך אינני מצליחה, אני לא חשה דבר מה שבן זוגי עושה לא עוזר. הגוף שלי מסרב להגיב.אני כאילו לא נמצאת שם. מנוטרלת לגמרי. פעם מאוד נהנתי בסקס ועם השנים בעקבות הזוגיות שהיתה לי וחוסר הסיפוק גופי למד לחיות בלי סקס. ולא לחוש דבר וכיום אני לא מצליחה להפוך את המצב חזרה. מה עלי לעשות נואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגישה דבר

הוספת תגובה

• לנואשת

אורית פס
    27/09/2010

אכן, למדת לנתק את גופך ומוחך מהחויה המינית שהיתה עם בן זוג קודם וניתן לשקם את התחושות הארוטיות עם בן זוג מתחשב שידע לתת לך משחק מקדים יעיל ומהנה,היי סבלנית עם עצמך ואם לא תחול הטבה הייתי ממליצה לך על פניה לייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו