טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב.ניסיתי בעבר ג^ל טסטוסטרון אך הוא לא עזר לי ןלא הגביר חשק מיני.כמו כם ניסיתי כדורים ממשפ.אן אר סי אי ולא עזרו לי הכדורים לדכאון.אני זקוקה לכדור אנטי דכאוני שיש בו מרכיב חזק נגד חרדה ועל זה עונה הסרוקסט.אני מקבלת אסטרוגן בצורת כדור לוגינה,2 כדורים מידי שבוע. שאלתי: מה ממשפ. הטסטוסטרון יכול לעזור לי? אודה לתשובה.אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין לי מושג למשך כמה זמן ניסית את הג'ל טסטוסטרון, בד"כ יש לנסות עפ"י הנחיות הרופא למשך כ-3 חודשים,לפני שפוסלים. כמו כן לא ציינת את גילך,וגם לכך יש השפעה, אני חושבת שמענה אחראי לשאלותייך תמצאי בפניה חוזרת לרופא שרושם לך את כל מה שאת נוטלת,עמ"נ שתמשיכו לנסות מה עובד הכי טוב,וכמו כן חשוב להזכיר שחשק מיני מושפע מגורמים נוספים כמו למשל איכות הקשר הזוגי,,,,,ולא רק מענין של הורמונים, ולשם אבחנה יסודית עלייך לחזור לרופאך או למצוא מרפאה לטיפול מיני שם יש מומחיות בכגון אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד