סרוקסט ואי תפקוד מיני לאשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט ואי תפקוד מיני לאשה
    אילנה
    26/09/2010

שלום רב.ניסיתי בעבר ג^ל טסטוסטרון אך הוא לא עזר לי ןלא הגביר חשק מיני.כמו כם ניסיתי כדורים ממשפ.אן אר סי אי ולא עזרו לי הכדורים לדכאון.אני זקוקה לכדור אנטי דכאוני שיש בו מרכיב חזק נגד חרדה ועל זה עונה הסרוקסט.אני מקבלת אסטרוגן בצורת כדור לוגינה,2 כדורים מידי שבוע. שאלתי: מה ממשפ. הטסטוסטרון יכול לעזור לי? אודה לתשובה.אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאילנה

אורית פס
    27/09/2010

אין לי מושג למשך כמה זמן ניסית את הג'ל טסטוסטרון, בד"כ יש לנסות עפ"י הנחיות הרופא למשך כ-3 חודשים,לפני שפוסלים.
    כמו כן לא ציינת את גילך,וגם לכך יש השפעה,
    אני חושבת שמענה אחראי לשאלותייך תמצאי בפניה חוזרת לרופא שרושם לך את כל מה שאת נוטלת,עמ"נ שתמשיכו לנסות מה עובד הכי טוב,וכמו כן חשוב להזכיר שחשק מיני מושפע מגורמים נוספים
    כמו למשל איכות הקשר הזוגי,,,,,ולא רק מענין של הורמונים, ולשם אבחנה יסודית עלייך לחזור לרופאך או למצוא מרפאה לטיפול מיני שם יש מומחיות בכגון אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו