טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 25 ואתמול עשיתי את זה בפעם הראשונה הממ לא היה משהו מיוחד כאילו.. שבנות עושות את זה פעם ראשונה יורד דם,מה אמור לקרות אצל גברים?
ושאלה שנייה שעוד יותר מטרידה אותי שאני עם חברה שלי כל הזמן עומד לי,גם כשאני יושב לידה בלי מגע! ואחרי זה יש לי כאב בייצים נוראי! מה אני יכול לעשות נגד זה,האם זה טבעי שכל הזמן יעמוד לי שאני בקרבתה? קצת פאדיחה הולכים לים וזה עומד לי לא נעים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אצל בנים לא אמור לקרות כלום מעבר לשפיכה. למה ציפית? מעבר לזה, עם כל המבוכה, אתה מתאר מצב טבעי המעיד על משיכתך לחברה שלך. אני מניח שככל שתקיימו יחסי מין בתדירות אז יעמוד לך במצבים שאתה מתאר, פחות.
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד