מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בחדר המיטותחזי ח30/09/2010
אני ואשתי נשואים כבר 12 שנה עם שני בנים בכיתות ב ו ד ,
ישנה בעיה במין בנינו והיא :
אני : אני יודע שהגוף או אני דורש סקס כל 3 ימים לערך (אני בין 50 והיא 40 ) הבעיה בי שבמידה ואני מקבל סירוב (תמיד בצורה מאוד תוקפנית!!) אני נפגע בכל פעם מחדש עד כלות נשמתי והתוצאה של זה זוהי הרצאה עצבנית אל תוך הלילה שיכולה להמשך לפעמים זמן רב..כמעט תמיד זהו מונולוג מצידי היא מסובבת את אחוריה כלפי ומנסה להרדם למרות הכל ..
הבעיה איתי שהפגיעה הזאת הייתה נמשכת גם ליום המחרת הייתי נסער,עצבני וברוטלי ביותר. עד כאן אני .
היא : אין דרך להגיע איתה לנושא , להתכוון למין .. ברגע שהיא רק מבינה שזה הולך לנושא היא נילחצת נהיית רעה כפי שאי אפשר לתאר ומתחילה תמיד במסע טענות ומענות מחיי היום יום ובכלל משנה שעברה....זהו תסביך שאני חיי איתו וסובל מימנו מאוד , כי בראיה שלי סקס זה דבר טבעי ואני רואה בזה המשך של יום מוצלח ואני מדגיש בא מאהבה! ככה אני רוצה שזה יהיה ! אני תמיד היוזם גם במהלך היום עם זה חיבוק או נשיקה שאגב היא דיי חומקת באלגנטיות גם מיזה , הרעיון כאן שגם אחיה ז"ל לא סבל "שנדבקים " אליו ,
מצד שני כאשר המין קורה הוא מעולה ! תמיד כמעט גומרים ביחד
הבעיה מבחינתי איך להגיע לזה בצורה טבעית . אני מאוד אוהב אותה( ולמרות שהיו לי בחיי המון המון חברות התחתנתי בגיל 38 ) אני נאמן לה ובפנטזיות המיניות שלי אני חולם ורואה אותה בלבד!!
אם יש דבר שהייתי רוצה זה קודם כל אהבה שהכול יבוא מהמקום הזה , אני חושב שהיא אוהבת אותי אך איננה מנדבת דיבורים בנושא זה .
נ.ב לפעמים נראה לי שאם כלל לא היה מין. היינו חיים באושר ועושר כי זה גורם המון מתיחות שהורסת ימים יפים .
למרות שהמצב השתפר בשנים האחרונות , למשל בזמן האחרון מצאתי דרך להתחיל איתה בעיסוי בגב ואחר כך זה גולש באופן טבעי למין
אם כל זה אני עדיין לעיטים חוטף את ה"מכות" ממנה אני "עובד" עלי קשה בכדי להעביר את יום המחרת לסדר היום (זה עולה לי בדמים..) אבל עכשיו אני אומר לעצמי בטח היא תבין והיום זה יקרה ?? וזה לא קורה ואז זה מתעצם אצלי עוד ועוד..
הלואי שהיתי יכול לפתור את הבעיה , דרך הגב חלילה אם היא תדע שאני כותב דבר שכזה הרי זה קשור במין וזה אסור !!
אני יותר חפשי מימנה במין אין לי בעיה באור היא מעדיפה תמיד בחושך - צריך להתחבא ממשהו - לא מבין עד היום ממי ....
תודה אשמח לקבל תשובה כל שהיא ולהודיע לי למייל שרשמתי
תודה
כל טוב
חזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בחדר המיטות - תגובה
07/10/2010אתה מתאר תפקוד מיני מצויין, אך בעייה בתקשורת הזוגית והמינית וכן פערי חשק בינך לבין אשתך.
אתה לא יכול לנתק את הגוף שלך ממך ולהגיד שאתם דורשים סקס כל 3 ימים. אם היא רוצה פחות מתדירות זו, תעשה ביד. תפרוק בדרכים אחרות. עצם זה שתדרוש ותתן לה הרצאה עצבנית לאחוריה המופנים כלפיך לא יפתור דבר. כפי שנוכחת בעצם. אתה נפגע מסירוב שלה, בשל פרשנות לא נכונה. עצם זה שהיא חסרת חשק בזמן שאתה חרמן, אינה מצביעה בהכרח שהיא אוהבת אותך פחות. על הדרך אתה מזכיר את אחיה ז"ל. מה הקשר...
כדאי שתפנו יחד לטיפול זוגי/מיני - תתחילו בעבודה על רבדים בסיסיים ואם תצליחו תמשיכו אל אלו המיניים.
ואגב, בפורום התשובות נרשמות רק בפורום ואינן נשלחות למייל האישי. בגלל זה קוראים לזה... פורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)