היתמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתמכרות
    דליה
    01/10/2010

שאילתי: לד"ר רפי חרותי. חשובה מאוד. האם גבר שמגיל 50 עד גיל 60 היה בקשר מיני של פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע עם אותה נערת ליווי שלמעשה לאט לאט הפסיק את יחסו המיני עם אישתו ,גם לא מוכן להית גרש. בנוסף טוען שלא דובים ויער ואת מטורפת(כל אנשי המיקצוע היו מעורבים).האם יש מקום שיחזור ליהיות נורמלי.אין לי כוחות נפש אני אחרי היתמוטטות עצבים ,קשה לו להגיע לזיקפה. נבדק אצל אורולוג,סקסולוג.אין בעיות .אני והם מבינים שהגוף והנפש שם. אנא עזרתך הייתי רוצה שהוא יקרא ויטמיע אולי,אולי בכל זואת עם כל הכאב והסבל שבעזיבה יעזוב אותי לנפשי הפגועה.השקר,הגניבה של הכספים.הבגידה לא נות נים לי מנוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתמכרות

הוספת תגובה

• היתמכרות - תגובה

07/10/2010

את שואלת האם גבר בגיל 50 עד 60 שנמצא בקשר מיני של פעמיים-שלוש בשבוע עם אותה נערת ליווי נורמלי? את מכנה את זה בכותרת כהתמכרות. הוא מכחיש עובדות אלו. כאן זה לא בית משפט, אך אנסה בכל זאת להביע דיעה מקצועית.

מי שלא מקבל אוכל בבית הולך לאכול בחוץ. גם אם האוכל בבית לא טעים, יהיו כאלו שילכו לנסות משהו טעים במקום אחר. ויש כאלו שסתם אוהבים לגוון באוכל. בחוץ זו יכולה להיות מסעדה קבועה, מסעדות משתנות או אצל חברים.

לגבי אותו גבר לא ברור לי איזה אוכל הוא מקבל בבית ובאיזו תדירות. לא ברור אם האוכל טעים. עצם זה שהוא ממשיך לאכול בחוץ מצביעה על העובדה שהוא אינו מוכן להיות רעב.

ניסיתי לפשט והמבין יבין. אך המקרה שאת מתארת מסובך יותר, על כל המרכיבים הקשורים בחוסר רצונו להתגרש בניגוד לדעתך. לא כאן המקום לדון בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו