מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוררות מינית אצל בן נוערצוף01/10/2010
שלום רב, אני אם לבן 13, נער רגיש ועדין שהחל את ההתבגרות המינית שלו בתקופה האחרונה. בחודש האחרון אני שמה לב שיש לו זיקפה בסיטואציות שבהן אני מעורבת, כגון כאשר אני יושבת והמכנסיים חושפים מעט ישבן, או אם במקרה ראינו תוכנית טלוויזיה בחדר ההורים על המיטה. הדבר מביך ומטריד אותי, ואני מעוניינת לדעת האם זה טבעי ובגיל הזה כל דבר יכול לגרום לריגוש או שזו "סטיה". אני כבר מנסה להמנע ממגע גופני, אפילו טריוויאלי איתו, וחבל לי. יש לציין שהוא ילד חם שעוד מאפשר גם לסבא ולסבתא לחבק אותו ומחזיר בחום. האם יש מה לדאוג מהעוררות המינית הזו כלפיי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע נורמלי לגמרי
רוב02/10/2010למרות שחסרים הרבה פרטים כמו:
האם את בטוחה שזה בגללך ולא זיקפה אקראית כמו שקורה הרבה לבני נוער?
איך את יודעת שהוא במצב של זיקפה ולא סתם בולט?
איך את נוגעת בו כשהוא מגיע לזיקפה?
אוסיף ואומר שזה גיל של התנסות וכל דבר עלול לעורר אותו מינית אין לך מה לדאוג ובטח לא למנוע ממנו מגע וחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוררות מינית אצל בן נוער - תגובה
07/10/2010זה נורמאלי לגמרי.
זה שזה קורה בנוכחותך, לא אומר שזה כלפייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי זה אמור לעבור להם.
MOM16/10/2010גם לי יש בעיה דומה שאני רואה את בני בן 14 כשהוא עומד ושיש לו בלט במכנס וזה לא נעים לי הוא לא שם לב לזה בכלל ,לעיתים רחוקות כשהוא מרגיש הוא שם חולצה ארוכה או מסדר את עצמו , אני מבינה שזה גיל התפתחותי אבל רציתי לדעת אם זה בסדר שזה מתעורר אצלהם בכל זמן ללא כל גירוי ועד איזה גיל זה מתי זה נרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גיל ספציפי... אבל זה לא נמשך
ד``ר עידן מיליצ`ר16/10/2010שנים. עם תחילת מערכות יחסים (לא בהכרח מיניות) זה עובר מהאובייקט אותו הם מכירים... לאובייקט אותו הם יכירו! :-)! אל דאגה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עידן על תשובתך שבת שלום
MOM16/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה, שבוע טוב!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוררות מינית אצל בן נוער - תגובה
נטע ידיד16/10/2010בגיל ההתבגרות המערכת ההורמונלית של המתבגר פעילה מאד, כל דבר גורם לגירוי גם משב אוויר יכול לגרום לגירוי. כפי שנאמר ע"י דר רפי חרותי העוררות המינית אינה מכוונת או קשורה דווקא בך, את בעצמך מציינת שהיא מתעוררת גם במצבים בהם אתם צופים בטלויזיה, זה שזה בחדר שינה זה מקרי אם תבדקי תראי שאין קשר בין השניים הזקפה מתרחשת גם בסלון מול תוכנית מעוררת בטלוויזיה. חבל שתפסיקי לחבק אותו הקושי הוא שלך וחשוב שתעבדי על הקושי הזה, רצוי בשיחות עם אדם מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל קשה ..
יואב19/10/2010אני זוכר בגיל הזה כל הזמן הוא היה נעמד ,באוטובוס ,בכתה ,בלי קשר לכלום .
עוד מעט הוא יגלה את האוננות וכמה היא מרגיעה ואז תראי שזה יעבור לו ..
זה בטוח לא בגללך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)