טראומה ריגשית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה ריגשית...
    אלמוני
    02/10/2010

שלום רב,

למען האמת זאת פעם ראשונה בחיי שאני כותב בפורום אך מקווה לקבל תשובה למועקה אשר קיימת בליבי. ( אנסה לקצר ככל שאפשר ).
    אני בן 25, ולפני כשנתיים הכרתי בחורה קצת בעייתית בכל הקשור בסקס. היא מאוד התביישה בגוף שלה ואני הסברתי לה שהכל בסדר והיא בסדר גמור.. מה שקרה זה שהיינו במיטה וכמעט קיימנו יחסי מין אך לבסוף היא לא רצתה.. לאחר כמה רגעים שוב היה ממנה רצון ובשנייה האחרונה היא התחרטה.. זה קרה כמה וכמה פעמים ולבסוף זה גרם לי להתייאש, ואז בפעם האחרונה שהיא רצתה, כבר לא היה לי חשק ( לא עמד לי ) - (פעם ראשונה שאני מול בחורה וזה קורה לי). לקחתי את העיינין קצת יותר מידי רחוק, והכנסתי לעצמי לראש שמה זאת אולי אשמתי.
    ההשלכה לכך היא שיש לי פחד עכשיו מלהיות עם בחורה, שאולי לא יעמוד לי..
    במשך הזמן הייתי עם כמה בחורות ולמען האמת היו לי קצת בעיות, איכשהו מפה לשם בסוף הצלחתי, אבל אפשר להגיד שהיו לי מצבים לא נעימים והצלחתי להבין שאני יכול לפתור את זה בעזרת שתיית אלכוהול.. אך זהו לא פיתרון וגם פעם אחת זה לא עבד... אני ממש ממש רוצה לחזור למצב הקודם שלי שמכל שטות אני ישר "קופץ" כי כזה אני, ואותו סיפור עם הבחורה הזאת ממש ממש מכניס אותי לבעיות. אני לא מפסיק לחשוב על זה ולא מפסיק לחשוב מה יקרה עם הבחורה הבאה שאני אהיה איתה ולמען האמת אני דיי משתדל להתחמק מלהיות עם בחורות.
    אגב - חשוב לי לציין כי אחרי שאני שוכב פעם עם מישהי, ( נגיד ושתיתי ) לא תיהיה לי בעיה יותר לשכב איתה בפעם השנייה בלי אלכוהול. ( כיאילו שברתי תקרח ביני לבין עצמי ) אבל תמיד קיים בי החשש שזה לא יעבוד.
    האם ישנה אפשרות לפתור את זה בעזרת היפנוזה? או שמא אני תמיד בסקס הראשון עם בחורה יאלץ ליטול ויאגרה? או לקוות שאלכוהול יעזור?
    אני מוכן לעשות כל דבר אשר יפתור לי תבעיה הזאת ויחזיר אותי למצבי הקודם.
    עד לפני שהכרתי תבחורה הזאת הייתי עם אין ספור נשים ותמיד קיבלתי שבחים על ביצועי
    אני מודע לכך שאני לוקח דברים ללב יותר מידי, אבל אין לי מושג איך להפתר מהם.
    מקווה שתוכלו לייעץ לי.

אלמוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה ריגשית...

הוספת תגובה

• טראומה ריגשית... - תגובה

07/10/2010

קודם כל שאפו על כך שפעם ראשונה בחיים אתה משתף בפורום.

אתה מתאר מצב שכיח של חרדת ביצוע. אירוע טראומטי (ממש כפי שאתה מכנה זאת בכותרת של פנייתך), אשר פתח אצלך מעגל כשפים ומאז כל פעם שאתה עם בחורה, אתה חושש להגיע שוב למצב של כשל זקפתי. אלכוהול מפחית חרדה, לכן עשוי לפתור באופן נקודתי, אך לא לאורך זמן. המנעות אינה פתרון ואף עשוייה להחמיר את המצב בעתיד.

אם הבעיה קיימת רק במפגש המיני הראשון - גש ישר אל המפגש השני... במפגש הראשון המנע מחדירה או מצב המחייב זקפה. במפגש הראשון התרכז בהנאה של שניכם, מה שיאפשר לך לצבור נקודות ובטחון לקראת המפגש השני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו