מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על אוננותא06/10/2010
שלום,
כשאני מאונן אני עושה זאת במקלחת באמצעות פנטזיות שעולות בראשי וזה מעניק לי תחושת שיחרור והנאה אך הייתי רוצה לעיתים לעשות זאת גם מול מחשב דרך אתרי סקס על מנת ליצור גיוון אך לא יודע כיצד לעשות זאת מבלי שנוזל הרע ילכלך משהו בחדר ולכן החלטתי להימנע מזאת ואני מרגיש שזה חסר לי. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על אוננות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/10/2010פשוט מאוד....תקח נייר טואלט ו/או טישו-והנוזל (שאינו רע) יספג ולא ילכלך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק,התכוונתי לכתוב זרע . . .
א15/10/2010אך אם לחזור לשאלה שלי אז לפעמים הנוזל כבר נספג לפני שאני מספיק לנקות בחלקו או כולו,לפעמים אני בעוררות מינית מאוד גבוהה ואז גם קרה שהמחשב התלכלך ומאוד אשמח אם יהיה לי פיתרון לעניין.מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל א'
מתבונן מהצד16/10/2010שים נילון נצמד לכיסוי המקלדת והמסך ותכין מגבת בצד..בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,מקווה שזה יעזור,שאלתי שאלה
א18/10/2010טכנית אך אם אפשר אני מעוניין להעלות גם את הפן הריגשי בעניין .ניראה לי שלא חשבתי על פיתרון כזה או אחר כי לא היה ניראה לי שפעולה כל כך אלמנטרית דורשת הכנות כאלה (כשהולכים לשירותים או מצחצחים שיניים בבוקר אין כאלה הכנות) ויש עוד הבדל בין אוננות לפעולות אלנטריות אחרות-שסביב אוננות יש קשר של שתיקה ואנשים פעמים רבות לא מרגישים נוח לדבר על כך . על כן מידי פעם עולות לי שאלות בסיגנון "איך אני לעומת אחרים בתדירות שאני מאונן או באופן שאני בוחר לעשות זאת" .אני מקשיב לתחושות שלי ואם אני מרגיש שאני רוצה לבחור למשל בסרטים כחולים אז אקשיב לרגשות שלי ואלך איתן אך לעיתים אני מוטרד מזה,מה עוד שאצלי אוננות כרגע בחיים מהווה את הדבר היחיד שנותן לי סיפוק מיני מפני שעדיין לא חוויתי קשר אינטימי עם בחורה (על אף שאני בגיל שרוב האנשים כבר חוו זאת ואף חלק מהם פעמים רבות),דבר שאני לא מתייסר עליו ומקבל אותו כרגע אך יוצר אצלי התעסקות רבה סביב הנושא על אוננות,אולי יותר מאחרים שפחות עושים זאת בחייהם (אם אכן הם עושים זאת פחות,אני לא יודע),העלתי דברים מהגיגי מחשבותיי ולא שאלה קונקרטית אך אשמח לקבל מענה לפן הריגשי המורכב סביב הנושא,תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)