שאלה על אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אוננות
    א
    06/10/2010

שלום,

כשאני מאונן אני עושה זאת במקלחת באמצעות פנטזיות שעולות בראשי וזה מעניק לי תחושת שיחרור והנאה אך הייתי רוצה לעיתים לעשות זאת גם מול מחשב דרך אתרי סקס על מנת ליצור גיוון אך לא יודע כיצד לעשות זאת מבלי שנוזל הרע ילכלך משהו בחדר ולכן החלטתי להימנע מזאת ואני מרגיש שזה חסר לי. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אוננות

הוספת תגובה

• שאלה על אוננות - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    06/10/2010

פשוט מאוד....תקח נייר טואלט ו/או טישו-והנוזל (שאינו רע) יספג ולא ילכלך.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצחיק,התכוונתי לכתוב זרע . . .

א
    15/10/2010

אך אם לחזור לשאלה שלי אז לפעמים הנוזל כבר נספג לפני שאני מספיק לנקות בחלקו או כולו,לפעמים אני בעוררות מינית מאוד גבוהה ואז גם קרה שהמחשב התלכלך ומאוד אשמח אם יהיה לי פיתרון לעניין.מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל א'

מתבונן מהצד
    16/10/2010

שים נילון נצמד לכיסוי המקלדת והמסך ותכין מגבת בצד..בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,מקווה שזה יעזור,שאלתי שאלה

א
    18/10/2010

טכנית אך אם אפשר אני מעוניין להעלות גם את הפן הריגשי בעניין .ניראה לי שלא חשבתי על פיתרון כזה או אחר כי לא היה ניראה לי שפעולה כל כך אלמנטרית דורשת הכנות כאלה (כשהולכים לשירותים או מצחצחים שיניים בבוקר אין כאלה הכנות) ויש עוד הבדל בין אוננות לפעולות אלנטריות אחרות-שסביב אוננות יש קשר של שתיקה ואנשים פעמים רבות לא מרגישים נוח לדבר על כך . על כן מידי פעם עולות לי שאלות בסיגנון "איך אני לעומת אחרים בתדירות שאני מאונן או באופן שאני בוחר לעשות זאת" .אני מקשיב לתחושות שלי ואם אני מרגיש שאני רוצה לבחור למשל בסרטים כחולים אז אקשיב לרגשות שלי ואלך איתן אך לעיתים אני מוטרד מזה,מה עוד שאצלי אוננות כרגע בחיים מהווה את הדבר היחיד שנותן לי סיפוק מיני מפני שעדיין לא חוויתי קשר אינטימי עם בחורה (על אף שאני בגיל שרוב האנשים כבר חוו זאת ואף חלק מהם פעמים רבות),דבר שאני לא מתייסר עליו ומקבל אותו כרגע אך יוצר אצלי התעסקות רבה סביב הנושא על אוננות,אולי יותר מאחרים שפחות עושים זאת בחייהם (אם אכן הם עושים זאת פחות,אני לא יודע),העלתי דברים מהגיגי מחשבותיי ולא שאלה קונקרטית אך אשמח לקבל מענה לפן הריגשי המורכב סביב הנושא,תודה מראש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו