טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול אני בגיל 45 ונהנה מאוד מחיי המין, יש לי בעיה אחת שאם נרדמתי לפני קיום היחסים אפילו רק דקה יורד ההנאה כמעט לאפס, כמו כן בבוקר אני לא יכול לקיים יחסים בשעות הקרובות לקימה , יודגש שאפילו שאין לי הנאה כמות השפיכה לא נפגם וזה מוזר לאן נעלמת ההנאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יוסי שלום, מדוע לדאוג כאשר אתה מודע לכך שיש שעות שבהן אתה ערני ובעל חשק מיני רב ויש שעות בהן החשק יורד. זה שונה מאד בין האחד לשני, תלוי בשעות הערות של כל אחד ובמכלול גורמים נוספים. בגיל ההתבגרות כשההורמונים עובדים שעות נוספות ישנו רצון וישנה יכולת לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה, עם הגיל התדירות הופכת למתונה יותר ואם אתה חי בזוגיות ממושכת סביר להניח שתעדיף בד"כ לקיים יחסי מין בשעות בהן אתה ערני יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד