יחסים ופרנוגרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים ופרנוגרפיה
    אלכס
    23/11/2007

שלום. אני בת 24 וכרגע בחודש שלישי להריון. לא מזמן תפסתי את בעלי גולש באתרי הפורנו ברגע שאני נרדמת. אנחנו כן מנהלים חיי מין סדירים. אולי לא כמו פעם לפני ההריון אבל זה רק בגלל שהוא הולך לישון אחרי. הדבר נורא מפריע לי ומאוד קשה להשלים עם זה שהוא גולש באתרים אלה. אני מרגישה נבגדת ושאני לא מושכת אותו יותר. גם נורא קשה לי לדבר על זה כיהדבר פוגעה בי נורא. אני די רגישה לדברים כאלה. מה אני יכולה לעשות? האם באמת ירד לו ממני ואני לא מושכת אותו יותר? איך אני יכולה לשפר את המצב שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים ופרנוגרפיה

הוספת תגובה

• הכל בסדר אתך וגם עם בעלך.

eri
    23/11/2007

אלכס, אין מה לדאוג. גברים אוהבים גירוי ויזואלי (פרונו) ויחד עם זאת כן נמשכם לבנות זוגם. אין סתירה בין השניים. המשיכי את חייך כרגיל. הכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא תמיד קשור

סיון
    24/11/2007

אמנם אני לא רופאה או למדתי והוכשרתי בתחום אבל מניסיון של קשרים בעבר, זה שבעלך או כל גבר אחר צופה בפורנו לא קשור כלל למשיכתו אלייך.
    במיוחד לא אם כן קיימת בנייכם מערכת מינית.
    את לא צריכה להרגיש מזה פגועה או שמשהו לא תקין.
    גם אין לך מה להתבייש ואם את מרגישה צורך לדבר איתו על הנושא - אל תשאירי את הדברים בפנים ותעלי את זה בשיחה. פתיחות ויכולת של תקשורת זה הדבר הכי חשוב בקשר.
    מאוד יתכן שהוא צפה בפורנו בלי כל קשר להריון גם לפני כן, אך רק עכשיו את רואה את זה ויותר רגישה לנושא.

אני מקווה שהכל יסתדר עבורך.
    בהצלחה
    וסופ"ש מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו