טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחור בת 20 בתולה ומעולם לא היה לי חבר ,חשוב לי לציין שאני רזה ו ונראית טוב ,מתחילים אתי הרבה אבל בסוף כלום לא יוצא ,אני יכולה כמעט במאה אחוז להצביע על הבעיה אך עדין לא יודעת איך להשתחרר מזה ,קודם כל יש לי מין פחד כזה שאם גבר יודע שבחורה בתולה הוא מסתכל על זה קצת בלעג [למרות שאמרו לי ההיפך] אני גם מאוד ביישנית מבחינה מינית ,אבל ממש ממש ביישנית אפילו אף פעם לא התנשקתי וזה לא כי אין לי חשק יש לי אבל אני ממש מתביישת ולא יודעת מה לעשות ברגע שזה קורה ,יש לי עוד בעיה בכל הקשור לזוגיות אני מאוד אוהבת את הפרטיות שלי וזה נראה לי שאם יש בן זוג אז הפרטיות נפגמת וקשה לי עם זה ,מה אני יכולה לעשות ,רק לא פסיכולוג ,אילו עוד דרכים יש כדי לטפל בבעיה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם את משוחחת על כך עם חברות קרובות?אם כן,מה הן אומרות לך? האם יש לך ידידים בנים?זה יעזור לך ללמוד יותר על עולמם ולהרגיש יותר נוח איתם. נסי לדמיין כאשר את נמצאת עם בחור שמוצא חן בעינייך שהוא ידיד טוב ואפילו חברה ונהגי בטבעיות . בקשי מחברה מנוסה לעשות איתך משחק תפקידים שבו תתאמני על איך לנהוג בסיטואציות שונות עם בחור. צאי עם בחור שאתו את יכולה לזהות שבהמשך יהיה לך נוח בנוכחותו. ולבסוף- מדוע את כ"כ נרתעת מאשת מקצוע ?היא תוכל לעזור לך באופן פחות מאיים מאשר התעמתות עם המציאות .ולתת לך כלים לשנות את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד