שאלה חשובה למומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה למומחים
    חיים
    07/10/2010

אני נשוי 14 שנה ויש לי 5 ילדים ויש לי בעיה שמאז הלידות אני חושב שאיבר המין של אישתי התרחב ואני ממש לא מרגיש את החדירה ולא כלום (גם מרוב הפרשות) וזה ממש מתסכל במיוחד שאני אוהב אותה ונימשך אליה יש לציין שתי נקודות 1)אנחנו דתיים ושומרים נידה ולכן יש לנו למעלה משבועיים שאנחנו לא מקיימים יחסים וגם אז אני לא מרגיש אבל אז לפחות אשתי מעוניית 2)עיקר הבעיה בתנוחה הרגילה אבל בתנוחה אחרת זה כואב לה והיא לא מוכנה (ישנה תנוחה ששם זה יותר טוב מעט שזה מה שנקרהלפי דעתי דוגי) אבל כמובן הבעיה של הכאב דבר שאני מבין ממש שהרי היא צריכה ליהנות ולא לסבול וכן אני רוצה לציין כי נראה לי שהיא ממש לא אוהבת את החדירה עצמה אלא רק את הנגיעות לפני והחדירה נועדה בשבילי דבר שמורגש ולא נעים,אני רוצה לומר שאני זה שבעיקר מהנה אותה וזה במקרה שהיא לא עייפה ראיתי שהזכרתם באחד התשובות שמי שיש לו אוכל בבית לא אוכל במסעדה ואת זה אני ממש רוצה למנוע
    אשמח לתשובה בהקדם
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה למומחים

הוספת תגובה

• האם לשאתך יש את היכולת

ד``ר עידן מיליצ`ר
    08/10/2010

לכווץ את שריר פתח הנרתיק. במידה וכן זה מה שהיא אמורה לעשות על מנת לעזור לך וגם לה להרגיש את החדירה.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו