בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור
    מזל
    11/10/2010

קיימתי יחסי מין יבשים עם חבר שלי... חששתי מהריון
    היום קיבלתי מחזור בשמן האם זה שולל הריון ואין לי מה לדאוג?
    האם ברגע שאשה מקבלת מחזור אין סיכוי שיהיה הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

הסיכוי נמוך מאד אבל הוא קיים מאחר ולעיתים אלה דימומים ולא מחזור. אני ממליצה שתערכי בדיקה אם את חוששת. חשוב יותר שכשאת מקיימת יחסי מין תשתמשי באמצעי מניעה כלשהו ולא תסמכי על המזל. הלחצים שלאחר מעשה מיותרים ופוגמים בהנאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

ליאת
    12/10/2010

1. אני כרגע בתקופת מחזור ... האם אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית כאשר מסתיים המחזור ?

2. אני עשיתי בדיקה ביתית שעתיים לפני קבלת המחזור ויצא שלילי ... האם זה אומר משהו?

נא תשובתך דחוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

נטע ידיד
    13/10/2010

במידה והמחזור הגיע במועד הצפוי ואת בטוחה שזה מחזור ולא דימום את כנראה אינך בהריון. אם את עדיין חוששת אני ממליצה שתפני לרופא/ת נשים לבדיקת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו