שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    אני
    11/10/2010

אני בן 35 והתחלתי לקיים יחסי במין רק בשנה האחרונה עם בת זוגתי (28).
    כמעט בכל הפעמים שבהם אנחנו מקיימים יחסי מין אני גומר מהר (5-10 שניות מרגע החדירה) והיא לא מספיקה לגמור ורציתי לדעת מה אפשר לעשות ?

מיותר לציין שזה מאוד מתסכל ואני לא יודע מה לעשות ?!

אגב כשזה קורה, כאמור כמעט בכל הפעמים, אני מציע לעזור לה לגמור בצורה ידנית.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

נטע ידיד
    12/10/2010

שלום לך,
    אכן החוויה שאתה מתאר יכולה לגרום לתחושה מתסכלת. בכדי להתגבר על פליטת זרע מוקדמת עליך ללמוד כיצד לשלוט על רפלקס השפיכה. אתה מציין שזה לא מתרחש תמיד לכן יש לבדוק מתי זה מתרחש, האם ישנם מצבים בהם יש לך שליטה על רפלקס השפיכה, אם כן מתי הם מתקיימים ומה מבחין בין המצבים השונים. במידה והתופעה נפוצה הדרך הטיפולית המקובלת היא לבצע סדרה של תרגילים בחלקם לבד עם עצמך ובחלקם עם בת זוגתך כדי לחדד את התחושות שלך וללמוד לשלוט על מנגנון השפיכה. לשם כך תוכל לנסות ולהיעזר בספרים העוסקים בנושא ואשר נותנים הדרכה כיצד להתמודד עם פליטה מהירה, דרך אחרת שבדרך כלל עוזרת יותר היא לפנות לטיפול מיני ולקבל הדרכה וליווי ע"י מטפל מיני מוסמך.
    בהחלט חשוב שתמשיך לענג את בת זוגתך גם לאחר הפליטה שלך ולעזור לה להגיע לאורגזמה בכל דרך אפשרית המקובלת עליכם במידה והיא מעונינת בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו