טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני מספר חודשים אובחן אצלי וירוס הפפילומה, נבדקתי והתגלה כי יש לי cn2. עברתי תהליך להסרתו (לופ), מה שהרחיק אותי ואת בן זוגי מבחינה מינית (אסור היה לי לקיים יחסים למשך חודש). היה לי קשה להסתיר זאת ממנו, התביישתי שהוא יגלה ומתגובתו. פחדתי גם מהעובדה שהוא יגלה זאת ויפחד כי (אולי) נדבק ממני. משכתי את החודש האחרון בתירוצים שונים כדי לא לקיים יחסים (פעם מחזור, פעם כאבי בטן, פעם דלקת...) כעת לאחר שקבלתי תוצאה שהכל בסדר והכל הוסר, אני צריכה להיות במעקב אך כעת אני מתלבטת אם לספר לחבר שלי על מה שעברתי, ואם כן - איך. מה שעברתי היא ענייני האישי והפרטי, זה הגוף שלי בלבד, על כן לא חשבתי שאצטרך לתת דין וחזבון על מה שעברתי. כעת אני מתלבטת אם לספר לו, אינני יכולה להמשיך לדחות אותו על מנת לא לקיים יחסי מין אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמו שציינת זה הגוף שלך ורק לך יש את היכולת להחליט מה את רוצה לספר לבן זוגך ומה לא. אם את עדיין אינך יכולה לקיים יחסי מין כי כך התבקשת ע"י הרופא את בהחלט יכולה לציין שמסיבות רפואיות אינך יכולה לקיים יחסי מין למשך זמן מה בלי לפרט מה הסיבה המדוייקת. חשוב להיות כנים במערכת יחסים, את לא חייבת לספר הכל אבל לתחמן זה לא נכון כי הוא ירגיש שמשהו כאן לא בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד