טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 40 ואני פשוט אוהב לרדת לנשים הבעיה שאישתי ממש מתנגדת שאני ארד לה אבל כאשר אני מתחיל לתת מין אורלי לאישה , אני מתחרמן פי כמה דיברתי עם אישתי ואמרתי שאני לא רוצה מין אורלי בתמורה אך היא בשלה מסרבת מה ניתן לעשות האם לותר לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה לי להבין בתור אישה, איך אפשר לסרב לדבר כ"כ נעים. בעלי אף הוא מכור למין אוראלי וזו הגמירה הכי אהובה עלי, כשכל המיצים ניגרים לתוך פיו. אם היא מסרבת אולי אתה לא עושה את זה באופן שנעים לה. לדעתי תשאל אותה, האם זה רק איתך או שבאופן כללי היא נרתעת ממין אוראלי. אולי זה מחסום פסיכולוגי. הכרתי מישהי שבכלל לא אוהבת שמתקרבים לה לאיזור כי היא חוששת לאבד שליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד