ידיד בבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיד בבעיה
    אלינור
    13/10/2010

יש לי ידיד שאני מכירה די המון זמן ויש לו בעיה רצינית..הוא בן 27 והוא עדיין לא התנסה בשום פעולה מינית. מאחר והוא גבר והוא בוודאות לא נמשך לגברים הוא בכל זאת גם לא נמשך לנשים.
    לפי הסיפור שלו זאת כנראה טראומת ילדות לאחר שהוריו תפסו אותו אם חברה שלו כמה דקות לפני האקט ומאז הם לא ניסו שוב, עברו שנים והוא הגיע מצב שהוא בתול בלי שום מושג ממה הוא מקבל גירוי מיני ומסרב לקבל עזרה. חשבתי שאם אני אוכל לגלות מה יעזור לו לפתור את הבעיה הוא יהיה יותר משוחרר לנסות דברים חדשים ואפילו לאבד את בתוליו. האם יש פתרון לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיד בבעיה

הוספת תגובה

• יפה שאת רוצה לעזור-אלינור

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/10/2010

יחד עם זאת, ממה שאת מתארת, יהייה נכון שהבחור יבשיל ויפנה לייעוץ מקצועי. את יכולה לדבר איתו על זה, אבל הוא ורק הוא אמורים לעשות את הצעד....

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלינור
    17/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו