חוסר בחשק מיני אצל גבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בחשק מיני אצל גבר
    משה
    14/10/2010

שלום רב!
    אני בן 23 יש לי חברה מזה שבעה חודשים
    בהתחלה היה לי חשק מיני רב היינו שוכבים כמה פעמים ביום לעיתים קרובות וכל היום נפגשים, אך היום המצב שונה התחלתי להרגיש ירידה בחשק המיני שלי, לפני כ 3 חודשים עברנו לגלולות ובעצם מאז הוא לא עומד גם כשאני חרמן, והיום אני בכלל לא רוצה, אני לא יודע למה זה כי יש לי חברה ממש יפה ואני נמשך אליה, אני נמצא בבעיה שלא נתקלתי בה ובעיה זו גורמת לריבים.....
    אשמח לדעת למה זה קרה.... אם זה פיזיולוגי או שזה פשוט אצלי בראש ומה אני או היא אמורים לעשות כדי לחזור לתפקוד
    תודה מראש.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בחשק מיני אצל גבר

הוספת תגובה

• חוסר בחשק מיני אצל גבר - תגובה

נטע ידיד
    16/10/2010

סביר להניח שאין לך בעיה פסיולוגית ושהבעיה קשורה למחשבות ולרגשות שלך. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי אצל מטפל מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

nav
    17/10/2010

תודה רבה על התשובה....
    האם יש משהו שאני יכול לעשות בבית לפני שאני פונה לטיפול? כי זה קצת מלחיץ אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

נטע ידיד
    17/10/2010

קשה מאד לענות לך על השאלה ללא מידע נוסף שקשור למערכות היחסים המיניות שהיו לך בעבר ולמערכת היחסים הספציפית הזו. אלו דברים שמבררים בטיפול עצמו ושיכולים לעזור בהבנה של מה שקורה לך. כמו כן בטיפול ניתנת הדרכה כיצד להעצים את הקשר עם בת זוגתך ולהסיר חרדות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד.....

nav
    18/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו