זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה
    גילי
    14/10/2010

שלום!!!
    אני נשואה שנה וכמה יודשים פלוס ילד לפני הלידה לא היה לנו שום בעיה היינו שוכבים כמעט כל יום כולל חודש תשיעי!!!!!אחר הלידה היו כמה פעמים שהיה לבעלי בעיות בזקפה פעמים בודדות השבוע אחרי הרבה זמן שלא יצא לנו לשכב עשיתי לו הפתעה וחיכיתי לו במיטה עם נרות וכו....אבל פעם ראשונה שלא הצלחנו לקיים כי זה לא עמד לו !!אני נפגעתי מאוד אחרי לידה רגישים יותר מדי ואני רוצה לדעת ממה זה יכול להיות לו??מאוד צעיר 21 יכול להיות שהוא עישם קצת גוינט בלי שאני ידע ויכול להיות שזו הסיבה???תודה רבה מראש!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה

הוספת תגובה

• גילי?

מתבונן מהצד
    14/10/2010

האם בעלך היה לידך בזמן הלידה?
    לפעמים זה דבר טראומטי לגבר..
    ונסי לדאוג למשחק מקדים בפעם הבאה, דו כיווני.. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה - תגובה

נטע ידיד
    16/10/2010

בעיות בזקפה יכולות לנבוע מסיבות פיסיולוגיות או מסיבות פס'. אם לא היו לבעלך בעיות זקפה טרם הלידה סביר להניח שהבעיה בזקפה נובעת מלחץ או חרדה. אין לי ספק ששום דבר אינו דומה כרגע למה שהיה בעבר, אתם עייפים יותר יש לכם פחות זמן איכות ביחד
    והכל מסתובב סביב התינוק, זה בהחלט יכול להשפיע. ככל שתלחצי עליו יותר ותפגעי יותר מהמצב כך בעיות הזקפה תלכנה ותחמרנה. נפגעים כאשר מאמינים שמהו עושה משהו במכוון, לא נראה לי שלבעלך יש שליטה על אי הזקפה שלו, אין לי ספק שקשה לא מאד עם המצב הזה, אני ממליצה לכם להוועץ במטפל מיני בהקדם בכדי שהבעיה לא תלך ותחמיר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו