תפיסה של יחסי מין כאקט אגרסיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפיסה של יחסי מין כאקט אגרסיבי
    יסמין
    17/10/2010

שלום,

אני נשואה טרייה (עוד לא חודשיים) לאחר 3 וחצי שנות זוגיות עם הבעל. לאחרונה בעקבות תוכנית טלוויזיה הועלתה שיחה בנושא מין. התוכנית תיארה את השפעת הפורנו על נשים ואני בגישה כי לרוב פורנו הוא שלילי. אני מאמינה כי יחסי מין הם אקט אגרסיבי אך שכן ניתן להנות ממנו אם נמצאים בהלך רוח המתאים. לצערי, בדיון הודתי בדעה זו ופגעתי קשות בבעלי. הוא תופס יחסי מין כאקט תמים שמבטא איחוד.
    לצערי, אינני מצליחה לשנות את גישתי ולכן בעלי לא מסוגל לחוש קרבה או משיכה כלפי (כי אז הוא חש שהוא נתפס כאגרסיבי כלפי ואיננו רוצה לפגום כך בתפיסתו כלפי יחסי מין).
    מן הסתם אינני רוצה לפגוע בו ולהמשיך את נישואינו כך.

אשמח לכל עצה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תפיסה של יחסי מין כאקט אגרסיבי - תגובה

נטע ידיד
    17/10/2010

אקט מיני אינו אמור להיות אגרסיבי אלא אם בני הזוג בוחרים לבצע אותו בדרך הזו. אקט מיני בא לבטא קירבה חום ואהבה בין בני זוג. הוא אמור להיעשות בדרך רכה ונעימה, זה לא משהו שחייבים לעשות אותו זה משהו שרוצים לעשות אותו. אני ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני לגישור על הפערים שנוצרו ביניכם ולברור הרגשות שלך כלפי האקט המיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו