טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נשואה טרייה (עוד לא חודשיים) לאחר 3 וחצי שנות זוגיות עם הבעל. לאחרונה בעקבות תוכנית טלוויזיה הועלתה שיחה בנושא מין. התוכנית תיארה את השפעת הפורנו על נשים ואני בגישה כי לרוב פורנו הוא שלילי. אני מאמינה כי יחסי מין הם אקט אגרסיבי אך שכן ניתן להנות ממנו אם נמצאים בהלך רוח המתאים. לצערי, בדיון הודתי בדעה זו ופגעתי קשות בבעלי. הוא תופס יחסי מין כאקט תמים שמבטא איחוד. לצערי, אינני מצליחה לשנות את גישתי ולכן בעלי לא מסוגל לחוש קרבה או משיכה כלפי (כי אז הוא חש שהוא נתפס כאגרסיבי כלפי ואיננו רוצה לפגום כך בתפיסתו כלפי יחסי מין). מן הסתם אינני רוצה לפגוע בו ולהמשיך את נישואינו כך.
אשמח לכל עצה בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אקט מיני אינו אמור להיות אגרסיבי אלא אם בני הזוג בוחרים לבצע אותו בדרך הזו. אקט מיני בא לבטא קירבה חום ואהבה בין בני זוג. הוא אמור להיעשות בדרך רכה ונעימה, זה לא משהו שחייבים לעשות אותו זה משהו שרוצים לעשות אותו. אני ממליצה לכם לפנות לטיפול מיני לגישור על הפערים שנוצרו ביניכם ולברור הרגשות שלך כלפי האקט המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד