שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    יואב
    19/10/2010

שלום לכם,

אני בן 29 נשוי כבר 3 שנים .
    יש לי בעיה של גמירה מוקדמת , לאחר כדקה אני גומר.
    בעבר הייתי משתמש בקונודום בסקס וזה היה עוזר לי לפחות ל-3 דקות .
    כיום ללא קונדום אני מרגיש הרבה יותר גירוי ומאוד קשה להחזיק ככה, רכשתי ספריי השהייה שמרדים את האיזור קצת אבל זה לא ממש נעים ככה וגם קצת שורף לפעמים.
    עשיתי תרגילים לבד (כמו שממליצים ) זה עוזר קצת אבל לא הרבה...
    האם יכול להיות שאני פשוט רגיש מידי בפין ?

רציתי לשאול איזה אופציות יש לשיפור המצב ?
    זה ממש מתסכל ופשוט כבר אין לי חשק לסקס כי אני רוצה שאשתי גם תהנה .

עזרתכם
    .........................................................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

נטע ידיד
    19/10/2010

הדרך הנכונה להתמודד עם הפליטה המהירה היא ע"י תרגול. ישנם ספרים שמנחים כיצד לערוף את התרגול כמו הספר פז"מ אלא שמנסיוני הטיפולי קשה לעשות זאת לבד. הדרך הטובה ביותר היא לתרגל בעזרת מטפל מיני מוסמך.
    איני ממליצה לך להשתמש בתכשירים למיניהם אתה צריך ללמוד לשלוט על הפליטה ואת זה ניתן לעשות רק ע"י תרגול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

22/10/2010

ניסית כל מיני קיצורי דרכים (קונדום, ספריי) שדווקא עזרו חלקית. אבל אלו קיצורי דרכים. שפיכה מהירה זו בעייה של שליטה. שליטה על תזמון השפיכה. ניסית גם תרגול עצמי, אבל לא היה פשוט (כי זה לא קיצור דרך?!) ולא התמדת.

כדאי שתיגש עם אשתך לטיפול מיני זוגי, במהלכו תלמד לענג את אשתך למרות קיומה של שפיכה מהירה (הרי אתה מציין שאתה רוצה שהיא תהנה...) ובמקביל תלמד להשהות את השפיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו