בעיית גמירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית גמירה
    דניאלה
    19/10/2010

היי אני בחורה בת 29 אשר רוב חיי יש לי קושי להגיע לאורגזמה ולגמור עכשיו זה יותר בעייתי כי אני לא יודעת איך בדיוק כשאני מ"תעסקת" עם עצמי אני צריכה לתת לחץ באזור כדי לגמור ובוא נגיד שכמעט הדגדגן לא פעיל אצלי וגם כשבעלי נוגע זה לא נעים לי גורם לי לא נוח בתחושה(בוא נגיד לא משתמשת בו) התנוחה היחידה שאני גומרת היא כשהוא עליי ואז אני מצמידה אותו חזק אליי ופשוט מאוננת איתו כשהוא עליי ובתוכי בצורה של ההצמדה אליי, בא לי לגמור רגיל מחדירה בתנוחות אחרות ואני מתוסכלת מזה רוב הפעמים אני צריכה להתעסק עם עצמי אחרי כדי לגמור איך אני אצליח לעשות זאת בחדירה? ואיך מגיעים למצב כזה של אורגזמה עילאית (יש לציין שכן אני גומרת אבל אחת ל.... ורק בתנוחה המדוברת שהוא עליי )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גמירה

הוספת תגובה

• בעיית גמירה - תגובה

נטע ידיד
    19/10/2010

אני חושבת שנפלא שכן הצלחת למצא תנוחה בה את מצליחה לגמור. אם התנוחה הזו נעימה לך מדוע שלא תמשיכי בה? באשר לתחושות שלך בעת מגע בדגדגן סביר להניח שהן קשורות לאמונות, רגשות או תפיסות שיש לך בנושא ועל כן אינך מרשה לעצמך להנות מהמגע בו. בכל מקרה את יכולה לפנות לבדיקה וטיפול מקצועי בנושא במרפאה לטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

דניאלה
    19/10/2010

תודה על תשובתך, לגבי הדגדגן זה פשוט לא עושה לי את זה, לא נעים לי בתחושה מבחינת מציק,האם זה נורמלי? או שכל אישה אמורה להנות ממגע באזור הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מקרה לגופו

22/10/2010

תרתי משמע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו